reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

My dziś mieliśmy ciężka noc... migrena, duszność i zeby było zabawnie szarpanie nóg... moj Ł o 3 rano leciał do apteki...

Gośka: jakoś mnie nie przekonuje wychodzenie do domu zaraz po porodzie...

Mazia: to u mnie odwrotnie:) mała wierci sie jak tata jest obok:)

Anastazja: super ze urodzinki sie udały:) a niestety imprezy w lokalach tak sie koncza... niby zakaz ale wiadomo:-/ ja juz tesknie za moim ulubionym lokalem bo tam nie byłam juz od 4 mies. bo to lokal "zamkniety" i mozna tam palic wiec jak sie dowiedzialam musiałam z rezygnować...:-/

Sarat - nie ma sie czego bac :)

śpiworek do spania sobie odpuścimy:) jakoś Wojtuś bez niego przyżył... to Nina też:)

reklama
dziewczyny....potrzebuję jakieś motywacji...bo pranie trzeba puścić (co najmniej 2 pralki), ubrania złożyć...odkurzyć...a mi się cholernie nie chce:p

Asteria..kurcze...ale już wszystko ok?

Ostatnia edycja:
Asteria, bieeedna... Mam nadzieję, że dzisiaj wyśpisz się bez przygód.
Tak to już jest z córeńkami tatusiów.. Hihi... Ja żałuję, że mój M nie może jeszcze poczuć ruchów ani zobaczyć...

Anastazzja, wow! Poszalejcie dziewczyno! :) Miłego wieczoru.

Anastazja miłego wieczoru życzę hihi :)

co do szaleństw w łóżku.. słyszałam że kobiety w ciąży mają bardzo dużą ochotę między 4 a 6-7 miesiącem ciąży czy to jest prawda? bo ja jak narazie jestem bardzo "anty" :/ mój M. narzeka :| :p

Fazerkamm...ja też jestem anty:p ale zawsze lekko taka byłam:p ale może dlatego, że dla od miany P. ma ciągle ochotę i co chwilę by mógł i chyba mnie to lekko przeraża;P ale czasem trzeba się "pomęczyć":D choćby dla samego siebie;) bo później narzeczony mi nieba przychyli:D a jak jeszcze się ładnie ubiorę i umaluję to już jest cały mój:p

fazerkamm - pewnie zależy od kobiety. Ja najpierw byłam anty, potem przytulasta, a teraz chodzę jak potłuczona, bo chęci są, ale pani doktor zakazała, ze względu na skracającą się szyjkę...

Anastazja - też mam takiego szaleńca :p

reklama
Do góry