reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Przepraszam... dzisiaj kompletnie nie powinnam zajmowac się liczbami. Jak się przedstawiałam, napisałam,że rodzę w styczniu 2010 r.
Teraz zamiast napisać, że raczej nie mając skończonych 22 nie mówisz, że mam 22, napisałam odwrotnie....
Dobrze, że nie jestem księgową :zawstydzona/y:

spoko w ciazy jestes masz prawo byc obrana z rozumu:-D

reklama
Szczerze to trochę mnie to przeraża. Dzisiaj mój maż dwa razy przypominał mi o aktywowaniu karty, jeszcze do mnie dzownił przed wyjście. Kiwałam, potakiwałam i co... i na koniec jak wysiadłam z tramwaju to uświadomiłam sobie, że praktycznie jechałam na gapę :-D

O wysławianiu się mogę napisać tylko tyle, że domunującymi slowami w moich wypowiedzach są: "no ten" "tego' tamtego", jak to się nazywa" itd...
:-D

Megi witaj :)
Ja dziś przespałam pół dnia. Dopiero wywlokłam się z łóżka w piżamie. Boli mnie głowa, chociaż brałam już paracetamol, to niewiele pomógł. Mój syn od rana ogląda bajki. Podbiera sobie tylko żarcie z lodówki. Wstyd, jestem wyrodną matką :zawstydzona/y: Ale uwierzcie mi, nie miałam siły ruszyć ręką :-( Dopiero teraz jakoś dochodzę do siebie. Oczywiście mój mężyk obiadu nie będzie miał, bo aż na tyle siły mi nie wróciły. Właściwie usiadłam tylko poczytać co u Was, może umyję naczynia i wracam do łóżka. A przez tyle dni miałam mnóstwo energii. Dziś coś przysiadłam ...
Pozdrawiam

Witam nową mamusię Megi pegi:-)

ale mi nudno kurczę, niewiem już co robić:-(
muszę pomyśleć co bym mogła twórczego robić, bo jak rysuje to oczka mnie bolą i pozniej w konsekwencji glowa a tego nie chce:-)

A ja bym coś zjadła i nie wiem co :-(

Mi to wszystko leci z rąk i w domu się przyzwyczaili i jestem z tego słynna:-)

Witaj Megi Pegi :)
Ja jestem roztrzepana, ciagle cos gubie, zapominam, nie mysle logicznie, czasem lapie sie na tym, ze jade samochodem i nie wiem jak tu dojechalam.......
Marcia ciesze sie, ze juz Ci lepiej i ze poczulas laskotanie :))), tylko dalej powoli rozkoszuj sie dobrym samopoczuciem, nie szalej ;)
Liv jak ja Ci zazdroszcze tych kopniakow!!!!!! A goscie, coz, szkoda slow, niestety sa tacy co nie pomysla o innych i jeszcze trzeba sie na sile usmiechac.... teraz odpoczywaj
troche!!!!
ch_aga coz, odpusc sobie dzisiaj, czasem sa takie slabsze dni.... jutro bedzie lepiej :)

hej mamusie
Witaj Megi Pegi

I ja dzis cos niebardzo. Rano mialam mnostwo energii, a od poludnia bol glowy:-(
Kopniaczkow jeszcze nie czuje, ale od czasu do czasu male laskotanie ;) nie moge sie doczekac usg, zeby zobaczyc maluszka

reklama
Do góry