reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

hej
Czy tylko ja nie urlopuję i oglądam TV cały dzień??
jak ja bym chciala wziasc sie tak walnac na kanape i caly dzien pstrykac pilotem :)
ale mi juz nie dane. starsze dziecie biega skacze fika wiec ja z tylu niego.
chodz wczoraj maz napuscil mu wody do baseniku ( pierwszy dzien tak naprawde bylo tu cieplo tego lata) mi wyjol lezaczek i se ogladalma ich figle siedzac w cieniu :)

mam do Was pytanko, czy któraś z Was była na wizycie u ginekologa ze swoim mężczyzną i czy przed wizytą pytałyście czy może Wam towarzyszyć czy poprostu wszedł z Wami do gabinetu?
w pierwszej ciazy czesto maz chodzil zemna, teraz ktos musi popilnowac starszyzne :)

reklama
A ja właśnie sobie uświadomiłam, że z moim ludzikiem dumnie wkroczyliśmy dziś w II trymestr :-) większość z Was ma już ten moment za sobą, bo ja do styczniówek łapię się dosłownie "rzutem na taśmę" ... Mam nadzieję, że w II trymestrze będę się czuła tak samo dobrze jak w pierwszym :)

ja zawsze wchodze z moim M do gabinetu, nawet sie nie pytemy ;) on jest bardzo ciekawski i zadaje wszytkie pytania , za co jestem wdzieczna bo ja to zawsze o czyms zapomne......

A ja mam dzis dzien leniucha, bylam z psami w lesie, torebka kurek przywieziona, a teraz kanapa, herbatka i film :)

Alka GRATULACJE!!!!!!

Ostatnia edycja:
A ja właśnie sobie uświadomiłam, że z moim ludzikiem dumnie wkroczyliśmy dziś w II trymestr :-) większość z Was ma już ten moment za sobą, bo ja do styczniówek łapię się dosłownie "rzutem na taśmę" ... Mam nadzieję, że w II trymestrze będę się czuła tak samo dobrze jak w pierwszym :)
Ala jak namoje to ty juz tydzien czasu w II jestes.
bedziesz sie czula jeszcze lepiej :) energia zacznie zaraz cie rozpierac i przygotowania dla maluszka rusza pelna para, a serce bedzie sie tym wszystkim radowac.

Ala jak namoje to ty juz tydzien czasu w II jestes.
bedziesz sie czula jeszcze lepiej :) energia zacznie zaraz cie rozpierac i przygotowania dla maluszka rusza pelna para, a serce bedzie sie tym wszystkim radowac.

II trymestr zaczyna się od 4 miesiąca czyli od 14 tygodnia, a nie od 13... bo jak wiadomo miesiąc trwa zawsze nieco dłużej niż 4 tygodnie :):):)

witam poniedziałkowo:-)
u mnie strasznie gorąco aż się nie chce chodzić na spacer:-(

Ja z moim K. chodzę i do gina i do położnej, chce być to mu nie zabraniam:-) ostatnio na wizycie nawet był pradziadek malucha:-)
Moim zdaniem bardziej zacznie odczuwać że zostanie tatusiem:-)

właśnie skończyłam robić sałatkę gyros po raz pierwszy w życiu ją zrobiłam zobaczymy jak wyjdzie. Dam ocenić mojemu K. :-)
a wczoraj na kolacje o 22 robiłam sobie fasolkę po bretońsku:-) myślałam że mi przejdą trochę zachcianki ale jest coraz gorzej:-)

hurra za 22 dni usg ale się cieszę i nie mogę się doczekać:-)
no i odwiedzę w polsce rodziców i znajomych:-)

Alu gratulację!!!
ja już 18 tydzięń, kurczę ale szybko mija:-) ale się cieszę bo nie moge doczekac sie stycznia:-) czy wy takze tak macie, ze wam szybko leca te tygodnie i nie mozecie sie doczekac?

MIŁEGO DZIONKA ŻYCZĘ:-);-)

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny,
też jestem Styczniówką 2010 i jeśli się zgodzicie chętnie dołączę do Waszego grona. Dopiero sie zalogowała, wiec muszę wyszperać jakieś zdjęcie i ustawić sobie suwaczek. Termin mam na 22 stycznia, a jestem w 16 tygodniu ciąży. To mój pierwszy maluch :)

reklama
Do góry