reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Kasienkadg, nagapalma wspólczujęKasienkadg zrób sobie badania z immunologi, genetyczne jak to się powtórzyło

nagapalma jestem z Tobą szczególnie mocno, ja też na swoje Maleństwo długo czekałam i mogę wyobrazić sobie jaki to ból

reklama
Dziewczynyy...strasznie Wam wspolczuje..to okropne i niesprawiedliwe...serce mi sie kraja...to chyba najgorsza wiadomosc jaka moze przyjac matka..nie wiem jak sobie radzicie..ale 3mam za Was mocno kciuki..i za Wasze anioleczki!!

Mialam wejsc na chwile napisac jak fajnie jest w zakopcu i ze szkoda,ze w poniedzialek juz wracamy, a tu takie wiesci:( zazdroszcze tym juz po badaniach genetycznych..ja swoje bede miala dopiero 21 lipca...czyli za ponad 3 tygodnie:(:( umre chyba z niepewnosci do tego czasuu...

kurcze dziewczyny, taka przykra wiadomośc. Swoją droga pomyślałam, że już sporo z nas "odpadło", jednak maleństwo to nie taka łatwa sprawa.
kasienka zrób badania kariotypu sobie i mężowi, jak namówisz gina to da Ci skierowanie, często translokacje są odpowiedzialne za poronienia, lepiej je wykluczyć. Co prawda wskazanie jest dopiero (!!!!!) po 3 poronieniach ale jak dobrze zagdasz to Ci da. Współczuję Wam strasznie ale za 3 miesiące znowu będziecie mamami.

Kasienkadg, nagapalma brak mi słów, myślałam, że teraz już wszystkie w wątku Styczeń 2012 dotrwamy do szczęśliwego końca, tak być nie powinno....ściskam was dziewczyny najmocniej jak tylko potrafię, bądźcie dzielne!

co do badań kariotypu skierowanie da Wam nawet internista, ja właśnie od internisty brałam,
Warto też sprawdzić immunologię, może jakieś przeciwciała wytwarzasz,
Smutne to, tyle dziewczyn straciło Maluszka w tym tyg aż trzy straty:-(

reklama
laski ja narazie rezygnuje z forum. może jak wsio bedzie oka, to sie pozniej pojawie. wczesnie sie cieeszymy, wybieramy wozki a jednak wiele z nas traci malenstwo. nie chce sie negatywnie nakrecac. co ma byc to bedzie. trzymam za was kciuki i moze do zobaczenia pozniej :*

Do góry