reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

reklama
Dzis juz troszke lepiej jest. Ale powiem wam ze w zyciu tak mnie nie bolal brzuch :szok: W dodatku caly czas mi sie odbija. Dobrze ze nie wymiotuje;] Nie piszcie duzo bo ja dzis wyjezdzam, wracam jutro popoludniu - zebym nie musiala duzo nadrabiac hehe :*

hej :) ale tutaj sie dzieje..... ja zjadlam sobie pizze jeden malusi kawaleczek bo jakos nie mam apetytu a w pracy bylam tylko do 12, brzuch mnie bolal wiec poszlam do domu. wczoraj wieczorem bolalo mnie oko wiec biegne do lustra a tam co?? jeczmien... skad on sie tam wzial?? nie mam pojecia ale boli wiec robilam oklady z czarnej cherbaty i rumianku no i obraczka troche... dzis rano spuchniete oko ale nie wyglada tragicznie.... tez mnie ciagle cos dopanie...dzis kolezanka w pracy pwiedziala mi ze jest w ciazy i pierwszy raz w zyciu widzialam jak kobieta w ciazy ( zawsze myslalam ze to tylko takie gadanie) je nozke z kurczaka i zagryza slodkimi cukierkami wogole slodyczami....az mi sie zle zrobilo, jej ja tak nie mam :p
dziewczyna nie przejmujcie sie wszytsko bedzie ok. ja sama tez sie denerwuje ale wchodzac tutaj na forum i czytajc wasze wpisy lzej sie robi. czlowiek sie troche odbija od zlych mysli.
Kasienkadg mi lekarz powiedzial ze do 12 tyg bole brzucha zaladka itd o ile nie ma krwawien sa normalne w szczegulnosci przy 1 ciazy.ja mialam takie bole ze kroka nie moglam zrobic i taki bole ze az same lzy mi lecialy a ze tak sie zlozylo ze bylam na spacerze to musieli autem po mnie przyjechac i do kliniki a tam sie okazalo ze wszytsko ok. nic sie nie martw.

Klavell może my należymy do tych co im dolegliwości minęły ;D Dziewczyny mają rację negatywne nakręcanie nic nie poprawi nam a tylko moze zaszkodzic. Zobaczysz w przyszlym tygodniu bedziemy sie przechwalac swoimi małymi tłuścioszkami o!

Na też już objawów nie mam:p
I to pare tygodni :-)
Ale ja należe do tych co ciąże znoszą dobrze:-D

A tak nawiasem to ja sobie codziennie rano i wieczorem cyce sprawdzam:-D I się nie nakręcem, bo czuje, że wsio ok:-)

No cyce też mnie trzymają przy pewność kurde jak już mi się z C zrobiło E to co będzie pozniej???

laski gdyby ktorejs przyszło do głowy jeść kapustę z grzybami w ciąży gorąco odradzam, co za męczarnia teraz masakra

Dzień dobry dziewczynki... nie pisałam, bo byłam w Gdańsku :) Prezentu na roczek jeszcze nie wybrałam, w końcu mam jeszcze tydzień :) Dużooooo naskrobałyście przez te dni- postaram się Was nadrobić, ale pewnie dopiero w poniedziałek, bo teraz idę na śniadanko i chcemy dziś też gdzieś pojechać... Całuję Was mocno kochane.... A co do strachu - też mam we wtorek usg i boję się jak cholera :(

Kurczaczek
- tulę mocno

reklama
witam dziewczyny, ja mam USG w poniedziałek
strasznie się wczoraj zdenerwowałam bo dowiedziałam się, że Metronidaloz, który mam włożony w ząb jest przeciwskazany a wręcz zabroniony w ciązy :wściekła/y:
z objawów to mam tak wielkie (.)(.), że mąż ochrzcił je "melonami" :)

poczytałam trochę o testach PAPPA i wiecie co, chyba sobie odpuszczę. Po pierwsze podawane jest tam tylko prawdopodobieństwo, po drugie termin oczekiwania (2 tyg!!!!) i koszt (300zł), No zobaczymy co wyjdzie na USG w 12 tyg. chciałam iśc do dr Roszkowskiego ale niestety będzie na urlopie, pójdę do Garwolińskiego

Do góry