reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Dzis juz troszke lepiej jest. Ale powiem wam ze w zyciu tak mnie nie bolal brzuch :szok: W dodatku caly czas mi sie odbija. Dobrze ze nie wymiotuje;] Nie piszcie duzo bo ja dzis wyjezdzam, wracam jutro popoludniu - zebym nie musiala duzo nadrabiac hehe :*

hej :) ale tutaj sie dzieje..... ja zjadlam sobie pizze jeden malusi kawaleczek bo jakos nie mam apetytu a w pracy bylam tylko do 12, brzuch mnie bolal wiec poszlam do domu. wczoraj wieczorem bolalo mnie oko wiec biegne do lustra a tam co?? jeczmien... skad on sie tam wzial?? nie mam pojecia ale boli wiec robilam oklady z czarnej cherbaty i rumianku no i obraczka troche... dzis rano spuchniete oko ale nie wyglada tragicznie.... tez mnie ciagle cos dopanie...dzis kolezanka w pracy pwiedziala mi ze jest w ciazy i pierwszy raz w zyciu widzialam jak kobieta w ciazy ( zawsze myslalam ze to tylko takie gadanie) je nozke z kurczaka i zagryza slodkimi cukierkami wogole slodyczami....az mi sie zle zrobilo, jej ja tak nie mam :p
dziewczyna nie przejmujcie sie wszytsko bedzie ok. ja sama tez sie denerwuje ale wchodzac tutaj na forum i czytajc wasze wpisy lzej sie robi. czlowiek sie troche odbija od zlych mysli.
Kasienkadg mi lekarz powiedzial ze do 12 tyg bole brzucha zaladka itd o ile nie ma krwawien sa normalne w szczegulnosci przy 1 ciazy.ja mialam takie bole ze kroka nie moglam zrobic i taki bole ze az same lzy mi lecialy a ze tak sie zlozylo ze bylam na spacerze to musieli autem po mnie przyjechac i do kliniki a tam sie okazalo ze wszytsko ok. nic sie nie martw.

Klavell może my należymy do tych co im dolegliwości minęły ;D Dziewczyny mają rację negatywne nakręcanie nic nie poprawi nam a tylko moze zaszkodzic. Zobaczysz w przyszlym tygodniu bedziemy sie przechwalac swoimi małymi tłuścioszkami o!

Na też już objawów nie mam:p
I to pare tygodni :-)
Ale ja należe do tych co ciąże znoszą dobrze:-D

A tak nawiasem to ja sobie codziennie rano i wieczorem cyce sprawdzam:-D I się nie nakręcem, bo czuje, że wsio ok:-)

No cyce też mnie trzymają przy pewność kurde jak już mi się z C zrobiło E to co będzie pozniej???

laski gdyby ktorejs przyszło do głowy jeść kapustę z grzybami w ciąży gorąco odradzam, co za męczarnia teraz masakra

Dzień dobry dziewczynki... nie pisałam, bo byłam w Gdańsku :) Prezentu na roczek jeszcze nie wybrałam, w końcu mam jeszcze tydzień :) Dużooooo naskrobałyście przez te dni- postaram się Was nadrobić, ale pewnie dopiero w poniedziałek, bo teraz idę na śniadanko i chcemy dziś też gdzieś pojechać... Całuję Was mocno kochane.... A co do strachu - też mam we wtorek usg i boję się jak cholera :(

Kurczaczek
- tulę mocno

reklama
witam dziewczyny, ja mam USG w poniedziałek
strasznie się wczoraj zdenerwowałam bo dowiedziałam się, że Metronidaloz, który mam włożony w ząb jest przeciwskazany a wręcz zabroniony w ciązy :wściekła/y:
z objawów to mam tak wielkie (.)(.), że mąż ochrzcił je "melonami" :)

poczytałam trochę o testach PAPPA i wiecie co, chyba sobie odpuszczę. Po pierwsze podawane jest tam tylko prawdopodobieństwo, po drugie termin oczekiwania (2 tyg!!!!) i koszt (300zł), No zobaczymy co wyjdzie na USG w 12 tyg. chciałam iśc do dr Roszkowskiego ale niestety będzie na urlopie, pójdę do Garwolińskiego

Do góry