reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Witam was ciepło:) ja wam powiem ze wczoraj znow wymioty daly mi popalic... tak sobie mysle z czego to wynika... przy wojtaszku nawet raz nie wymiotowałam. raz tylko zasłabłam.. a teraz masakra... cały czas sie zle czuje... moze jednak to na dziewczynke???:-D

no nic ja Wojtaszka sprzedałam babci wiec teraz uciekam do znajomej;)

reklama
ale mam dziś apetyt. Na śniadanie 3 kanapki z serem topionym. teraz, w przeciągu 1,5 godz:bułka z wędliną, maliny, czereśnie, zupa pomidorowa 3 miseczki małe, maliny i czereśnie, i na sam koniec (tak mi się wydaje) objadłam z mięska podudzie z zupy... Ale nie czuję się jakoś nienaturalnie objedzona....

Straszne.

Witajcie ciężaróweczki
biggrin.gif

Już jestem po urlopie - moi rodzice kupili sobie last minute do Bułgarii i ja też na dwa dni przed wyjazdem stwierdziłąm, że mogę chłopcom przyspieszyć wakacje, wczoraj w nocy wróciliśmy. Pogoda piękna, morze ciepłe, zero mdłości. Niestety dziś mdłości wróciły :wściekła/y:.
Trzymam kciuki za Wasze badania w przyszłym tygodniu - widzę, że kilka z Was ma wizytę 27.06.
Ja mam 30.06 usg genetyczne i wyniki pappa oraz wyliczenie ryzyka wad genetycznych. Dobrze mi zrobił ten wyjazd, zleciał tydzień czekania na badania, kolejnych klika dni też będę bardzo zajęta, do czwartku zleci szybko, a później decyzja czy robić amnio czy nie.

Czesc.
Wpadlam sie pozegnac... Moja dzidzia sie nie rozwinela... Juz drugi raz z rzedu to przechodze...Straszny bol, pomimo tego ze nie nastawialam sie narazie specjaLnie pozytywnie po ostatnim razie...I mialam racje... :-( Nikomu tego nie zycze. W poniedzialek lub wtorek czeka mnie znow zabieg lyzeczkowania- drugi raz poronienie chybione. Zastanawiam sie tylko co nie daje mojej dzidzi sie rozwijac... Mialam byc lutowka 2011 - nie bylam, I styczniowka 2012 tez nie bede :( Chyba trzeba porobic troche badan,bo 3raz tego samego nie przezyje...

Pozdrawiam was kochane;* Niech wam dzidzie rosna zdrowo i bez komplikacji;*

Kasienkadg bardzo mi przykro:-( trzymaj się kochana
Dla dzidzi to pewnie jeszcze nie ten czas, trzymam kciuki i życze żeby następnym razem wszystko było tak jak powinno:-)

styczeń nie był mi pisany ...
Poszłam na usg w piątek, tai miałam termin wizyty, serduszko nie biło, moja truskaweczka nie urosła od tygodnia, umarła sobie tydzień wcześnie, serce mi sie kraja, jak to pisze, wylałam morze łez.
Wczoraj mnie wyczyścili w szpitalu, dali narkoze, obudziłam się i było już po wszystkim ... czuje się pusta, ale przedewszystkim oszukana !!!
Czekaliśmy dwa lata !!!
Musze się pożegnać, wypiszcie mnie proszę z prywatnego, bo ja nie mam już siły tam zaglądać ...
Życzę wszytskim dużo zdrowia, oraz spokojnej ciąży, było mi tu bardzo miło zWami, ale .... widać styczeń nie był mi pisany

O matko..a myślałam, że niedziela rozpocznie się słonecznie, jak zawsze na tym forum...

Bardzo mi dziewczyny przykro.. Nawet nie wiem co mam powiedzieć.

reklama
Do góry