reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

kasienkadg ja tez jestem z Dabrowy Gorniczej a dokladnie z Mydlic a ty?

kurczaczek przykro mi ze tak sie stalo
a lekarz podal przyczyne czy to np z winy tej szczepionki przeciw zoltaczce?

panna.nikt ale ci dobrze

Ostatnia edycja:
reklama
kurczaczek trzymaj się kochana :* i starajcie się dalej, też bym wolała urodzić się na wiosnę niż zimą. mój maluszek też dwa razy zmieniał termin

lekarz niestety nie jest w stanie powiedzieć jaka była przyczyna. Powiedzieli, że jest spory procent ciąż poronionych, że może zarodek był za słaby a natura jest od nas mądrzejsza i eliminuje wcześniej. Też myślałam, że może jednak ta szczepionka miała wpływ. 3 miesiące mamy poczekać aż organizm wróci do normy (bo to już było prawie magiczne 12 tygodni), hormony się uspokoją i będziemy próbować, ale już na pewno bez żadnej szczepionki.

Trzymam kciuki za wasze maleństwa, bo wszystkie już są duże i ładnie się rozwijają i oby tak dalej ;)

Kurczaczek bardzo mi przykro :-( po przeczytaniu twojego posta chodze dzis ciage zamyslona i smutna...
ewelina26k ja mam we wtorek usg i powoli tez sie denewruje i che juz wtorek!! czy wy tez tak mialyscie przed waszym badaniem??
milego wieczoru kobietki ja ide sie kapac jakis filmik i spac bo jutro o 5:00 rano trzeba wstac ....

eh, dzis przychodza znajomi... :( jakoś nie mam ochoty z nimi siedziec... Oni starają się o dzidzie od 2 lat i nic... i tak jakos teraz dziwnie to wszystko wyglada...

chyba kazda z nas denerwuje sie przed badaniami...

reklama
Kurczak bardzo mi przykro :( trzymaj się i oby za jakiś czas sie udało

ja mam jutro wizytę licze na usg by potwierdził ciążę hehehe bo brak miesiączki i test z 2 wielkimi krechami nie do końca męża przekonuje :-D

Ewelinka będzie dobrze nie martw sie :))

Do góry