reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

kasienkadg ja tez jestem z Dabrowy Gorniczej a dokladnie z Mydlic a ty?

kurczaczek przykro mi ze tak sie stalo
a lekarz podal przyczyne czy to np z winy tej szczepionki przeciw zoltaczce?

panna.nikt ale ci dobrze

Ostatnia edycja:
reklama
kurczaczek trzymaj się kochana :* i starajcie się dalej, też bym wolała urodzić się na wiosnę niż zimą. mój maluszek też dwa razy zmieniał termin

lekarz niestety nie jest w stanie powiedzieć jaka była przyczyna. Powiedzieli, że jest spory procent ciąż poronionych, że może zarodek był za słaby a natura jest od nas mądrzejsza i eliminuje wcześniej. Też myślałam, że może jednak ta szczepionka miała wpływ. 3 miesiące mamy poczekać aż organizm wróci do normy (bo to już było prawie magiczne 12 tygodni), hormony się uspokoją i będziemy próbować, ale już na pewno bez żadnej szczepionki.

Trzymam kciuki za wasze maleństwa, bo wszystkie już są duże i ładnie się rozwijają i oby tak dalej ;)

Kurczaczek bardzo mi przykro :-( po przeczytaniu twojego posta chodze dzis ciage zamyslona i smutna...
ewelina26k ja mam we wtorek usg i powoli tez sie denewruje i che juz wtorek!! czy wy tez tak mialyscie przed waszym badaniem??
milego wieczoru kobietki ja ide sie kapac jakis filmik i spac bo jutro o 5:00 rano trzeba wstac ....

eh, dzis przychodza znajomi... :( jakoś nie mam ochoty z nimi siedziec... Oni starają się o dzidzie od 2 lat i nic... i tak jakos teraz dziwnie to wszystko wyglada...

chyba kazda z nas denerwuje sie przed badaniami...

reklama
Kurczak bardzo mi przykro :( trzymaj się i oby za jakiś czas sie udało

ja mam jutro wizytę licze na usg by potwierdził ciążę hehehe bo brak miesiączki i test z 2 wielkimi krechami nie do końca męża przekonuje :-D

Ewelinka będzie dobrze nie martw sie :))

Do góry