reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

U mnie skurcze już były po 20 tyg. Ale nie odczuwałam ich tak boleśnie, wydaje mi się, że malec już większy i dlatego odczuwa się wszystko mocniej.
Gabryś mogę usmażyć krokiety Ci:-) Dla zjedzenia jednego to bym usmażyła, hihi.
Bakalia=Ja też cieszę się, że moje dziecko takie ruchliwe przynajmniej nie obawiam się, że nie czuje ruchów. Czasami tak myślę taki mały brzuszek mam, a ten czorcik tak wali po brzuchu, jak kawał faceta:-):-)

reklama
Pola spagghetti arrabiata?? mmm brzmi ciekawie przepis poproszę :-)
Fiona cieszę się że z Maluszkiem i Tobą wszystko w porządku!
fanaticus witam :) rozgość się :)
Gabryś piękny brzuszek :) i jedzonkiem byś się podzieliła!

właśnie zjadłam zupkę chińska :) ale taką prosto z chin :p mniaam choć wiem że to nie zdrowe :p
i muszę powiedzieć że chyba zaczęłam odsypiać cała ciążę, bo w nocy spałam prawie 12h (z trzema pobudkami na siku) i przed chwilą wstałam z 1,5h drzemki :szok: szoook!
mmm chyba jeszcze chałwę muszę zjeść.. :p

Hej :-)

witam nową styczniową mamusię :-)

a ja dzisiaj spałam od 3.30 do 14.00 (masakra z tym spaniem) kładę się zazwyczaj koło 1.00 i z boku na bok na siusiu wstaję chyba z 8 razy w tym czasie co nie zasnę.

Zjadłam właśnie zapiekankę którą zrobiłam wczoraj jakoś koło 23.00 na powrót K (udała mi się :-))
i chyba pójdę na spacer bo ciągle w domu ostatnio siedzę a jutro na 12.30 szkoła rodzenia.

Odezwę się wieczorkiem zapewne bo wieczorem robię się taka wygadana :-D

Milusiego dzionka :-*

Cześć dziewczynki i maluszki;*
Fiona
cieszę się, że z Wami dobrze
fanaticus Witamy nową przyszłą styczniową mamusię
Gabryś śliczny brzusio

reklama
fanaticus witaj, pewnie, że Cię przygarniemy :) chłopiec czy dziewczynka?? Jakie imię?? Ja też jestem z końca stycznia więc luuz :)

Melisa
co do fotelika to ja Ci niestety nie pomogę, bo w mojej głowie również pustka :-)

Gabryś
jezuuu jakaś Ty chuda :) Ten brzuszek Cię chyba mocno przeważa do przodu :)

a tak w ogóle co u Was laseczki???

Do góry