reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

witam sie i ja :)
fazerka-no widzisz- jakos sie ulozylo z tym wozkiem :tak:Super!
Asteria-dobrze, ze nic sie Wojtaszkowi nie stalo, kurcze, trzeba miec oczy dookola glowy

A ja ide zaraz odebrac z poczty kombinezonik dla malego :))

Milego dnia!

reklama
dzien dobry dziewczyny :) ale ja mam koszmary ciagle mi sie sni ze zaraz urodze i ze mam ciagle twardy brzuch itd... jej czym oni mnie w tym szpitalu naszprycowali:-p dzis ide na pierwszy spacerek od tygodnia :-) powolutku i tylko do auta ale i tak sie ciesze :-) milego dnia

Dzień doberek :) wstałam, zjadłam, wstawiłam wołowinkę na gaz, bo obiecałam dziś mężowskiemu zrobić placki po węgiersku... a teraz idę wstawić pranie, posprzątam i umyję okna ... heh ciekawe w którym momencie mój zapał mnie opuści :-D miluśkiego dnia mamuśki

Witajcie;-)
Nie czytam nawet wczorajszego tematu, szkoda produkcji i nerwicy;-)
Alka uważaj z tymi oknami.
Też chciałam dzisiaj lampy wyszorować, ale obawiam się wejść na stół i ręce podnosić.
Jak mnie dzisiaj w nocy kręgosłup nap*** yhh ale jakoś przeszło.
Życzę mamusiom miłej soboty ! ;-)

Witam,

nie spałam całą noc :-( nie wiem co się dzieje ale dziwnie się czuję ...

Alka - z tymi oknami to sobie odpuść, pogoń męża, nie chcę straszyć ale tego typu zapał nie wskazany.

reklama
Laseczki moje drogie, posiadaczki x landerów a może i nie tylko. Pytanie :)
Jak prać tapicerkę? :)
Wiem, że w 30 stopniach chyba. Wirować? Nie wirować? To raz.
A dwa - chcę wyprać wnętrze gondoli - tzn ten materacyk. W nim w środku nie wiem co jest, jakaś pianka chyba. I nie wiem jak to wyprać też. Na informacji jest tylko zeby rozpuszczalnikiem nie potraktować tego i tyle. A bym dziś wyprała może.

Ciekawe, kiedy się wezmę na poważnie za ciuchy Wery i ogólny porządek w naszym pokoju. Bo na razie to tylko sobie obiecuje i nigdy nie mam czasu. A jakbym już miała czas to jestem tak padnięta, że widzę tylko łóżko i słyszę jak mnie ono wzywa. Aż sąsiadów pewnie budzi :)

Do góry