łooo, siwe włosy to i ja mam. 28 lat i siwizna mnie ogarnia pomału. Ale też to rodzinne jest. Ponoć babci - mama taty - siwe włosy miała jak tatę urodziła, czyli w wieku 23 czy 24 lat. A mój ojciec czarne włosy jak węgiel miał. Jak moja siostra się urodziła, czyli jak mial 25 lat to też mu zaczęły wychodzić siwe włosy. I teraz jest srebrniutki No i mi się udziela - na skroniach zwłaszcza. Ale jakoś się nie przejmuję. Farbować - czasem farbuję, ostatnio jeszcze przed ciążą. Jakoś nie mam ochoty. Zrobię rewolucję jakąś po urodzeniu Werki.
reklama
Liv- chodzi o to, ze nam ciezko i czujemy sie jak stare babcie
Lajtway-ja wlasciwie to juz koncze, a ucze sie szwedzkiego a w zasadzie ogarniam poziom liceum szwedzkiego i wlasnie jutro mam taka jakby mature. Wiec wkoncu moja edukacja dobiega konca. cale zycie sie uczylam w polsce i jeszcze tu...
No chyba, ze zechce mi sie studiowac....
Lajtway-ja wlasciwie to juz koncze, a ucze sie szwedzkiego a w zasadzie ogarniam poziom liceum szwedzkiego i wlasnie jutro mam taka jakby mature. Wiec wkoncu moja edukacja dobiega konca. cale zycie sie uczylam w polsce i jeszcze tu...
No chyba, ze zechce mi sie studiowac....
Witam się środowo!
Co do seksu, to u nas od czasu założenia pessaru, czyli gdzieś tak od 20.09 nic... tipota :/ Wcześniej w trakcie całej ciąży może z 5 razy, bo a to plamienie, a to strach przed nim. Ale radzimy sobie na inne sposoby Jest....hmmm...twórczo
Czytam że macie problemy z oknami. Mam w rodzinie producenta okien i powiem Wam, że to że na oknach od wewnątrz skrapla się woda znaczy że Wasze okna są po prostu zajebiście szczelne, a w domu macie dość wilgotne powietrze Nic z nimi nie jest źle. Po prostu trzeba je od czasu do czasu uchylić albo rozszczelnić (przekręcić klamkę na skos, tak aby uszczelki się od siebie oddaliły).
Co do seksu, to u nas od czasu założenia pessaru, czyli gdzieś tak od 20.09 nic... tipota :/ Wcześniej w trakcie całej ciąży może z 5 razy, bo a to plamienie, a to strach przed nim. Ale radzimy sobie na inne sposoby Jest....hmmm...twórczo
Czytam że macie problemy z oknami. Mam w rodzinie producenta okien i powiem Wam, że to że na oknach od wewnątrz skrapla się woda znaczy że Wasze okna są po prostu zajebiście szczelne, a w domu macie dość wilgotne powietrze Nic z nimi nie jest źle. Po prostu trzeba je od czasu do czasu uchylić albo rozszczelnić (przekręcić klamkę na skos, tak aby uszczelki się od siebie oddaliły).
livastrid
2010 & 2012
no ja mam prawie 30 a czuje sie jak weteran wojenny;-)
wszystko mnie boli, ledwo chodze i jeszcze jakies kontuzje sie odzywaja
hihi, witaj w gronie! Ja do tej pory czulam sie swietnie, ale juz nie daje rady z ta macica nisko i tymi kilogramami....no ja mam prawie 30 a czuje sie jak weteran wojenny;-)
niki222
Fanka BB :)
A ja mam 32 skończone i czuję się super,wcale nie jak babcia, a raczej jak nastolatka.Co prawda mówi się, że na pierwsze dziecko za późno.Ale kto o tym decyduje?Buty wiążę sama, męczę się szybciej, ale poza tym czuję się wyśmienicie.Po strachach w 6 i potem coś koło 13 tygodnia, że ciąży mogę nie donosić-wszystko minęło:-).
livastrid
2010 & 2012
moze bylo by u mnie lepiej gdybym caly dzien nie walczyla ze swoim dzieckiem
ciaza jest piekna, nie powiem, pewnie dlatego zdecydowalam sie tak szybko na kolejne
ciaza jest piekna, nie powiem, pewnie dlatego zdecydowalam sie tak szybko na kolejne
myszka2607
Citronka, ja mam termin na 16.01 ale też cc, sadzę że niedługo po Nowym Roku i oby doczekać:-)
Mój Mati też już lekko zbuntowany:-)
Mój Mati też już lekko zbuntowany:-)
reklama
fazerkamm
witam
przeczytałam wszystko ale już nie pamiętam co miałam napisać
fajnie że tak coraz więcej się nas tu zbiera
co do przytulanek to jakoś specjalnie nie mam ochoty, szczerze to seks teraz mógłby dla mnie nie istnieć.. mój mężuś też ostatnio stwierdził że dziwnie jest bo nie można tak jakby się chciało także wspólnymi siłami przetrwamy
Pola uśmiech pojawił mi się na twarzy jak przeczytałam Twój post a w szczególności słowko tipota hihi faajnie że ktoś coś zna po grecku
mój synuś mnie dzisiaj obudził.. leżąc w łóżeczku po przebudzeniu myślałam sobie jak to będzie.. i stwierdziłam że dam rade.. jaki to by nie był ból podczas porodu i po nim to przecież zawsze wszystko mija i wraca do normy :-) jakoś tak bardzo optymistycznie dzisiaj podchodzę do życia oby już tak codziennie było
przeczytałam wszystko ale już nie pamiętam co miałam napisać
fajnie że tak coraz więcej się nas tu zbiera
co do przytulanek to jakoś specjalnie nie mam ochoty, szczerze to seks teraz mógłby dla mnie nie istnieć.. mój mężuś też ostatnio stwierdził że dziwnie jest bo nie można tak jakby się chciało także wspólnymi siłami przetrwamy
Pola uśmiech pojawił mi się na twarzy jak przeczytałam Twój post a w szczególności słowko tipota hihi faajnie że ktoś coś zna po grecku
mój synuś mnie dzisiaj obudził.. leżąc w łóżeczku po przebudzeniu myślałam sobie jak to będzie.. i stwierdziłam że dam rade.. jaki to by nie był ból podczas porodu i po nim to przecież zawsze wszystko mija i wraca do normy :-) jakoś tak bardzo optymistycznie dzisiaj podchodzę do życia oby już tak codziennie było