reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

a mi zostalo tez jeszcze prasowanie, wywieszenie prania, i sciagniecie wyschnietego. :)

wysylalam mamie na maila wlasnie ubranka niektore jakie mam dla małej mojej, ii przy okazji pochwale sie niektorymi wam, a co:-)

Załączniki

• Obraz 006.jpg
    Obraz 006.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 26
  • Obraz 007.jpg
    Obraz 007.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 34
  • Obraz 008.jpg
    Obraz 008.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 45
  • Obraz 009.jpg
    Obraz 009.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 23
  • Obraz 010.jpg
    Obraz 010.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 44
  • Obraz 013.jpg
    Obraz 013.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 32
  • Obraz 015.jpg
    Obraz 015.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 42
  • Obraz 016.jpg
    Obraz 016.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 36
  • Obraz 017.jpg
    Obraz 017.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 40
  • Obraz 018.jpg
    Obraz 018.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 22
reklama
Gabryś:) fajne ciuszki!!:):)

a ja dziś na obiad robię devolaye i frytki, a do tego marchewka z groszkiem:p więc dziś u nas na bogato:):) powiedzcie mi jak zawinąć pierś, żeby były devolay miał ładny kształt? bo ja dziś po raz pierwszy będę robić i zielona w tym temacie jestem:):)

ehh...sprzątnęłam kuchnię, bo P. tylko odkurzył (zupełnie niedokładnie) i zmył podłogę...która wygląda na nieumytą w kuchni, więc czekało mnie sprzątanie jeszcze...;/;/;/ no, ale trudno...takie życie...

Fazerka!:) 26 lat;) to malutko:D niewiele starsza jesteś ode mnie:D:D:D ja w maju skończyłam 23 lata:):)

Anastazja wow!!! jaki przepyszny obiadek będziesz miała.. aż ślinotoku dostałam ;-)
ja jak robiłam to najzwyczajniej w świecie w rulonik zwijałam :)
marchewkę z groszkiem jak robisz??

Gabryś i się ciesz.. odchowasz dzieciaczki i razem na dyskoteki będziecie chodzić ;-)

a u mnie na obiadek dzisiaj bifteki (greckie kotlety mielone) z ziemniaczkami (robi się to danie w piekarniku) do tego surówka z kapusty i marchewki w majonezie :p

Ostatnia edycja:
Gabryś:) ciesz się, że będziesz młodą mamusia;):) ja też raczej do tych młodych należę i w sumie bardzo się cieszę;D:D swoją drogą tak pokazałaś mi te swoje ciuszki i od razu chcę ubranka dla Hani przejrzeć:D:D:D ale obiecałam sobie, że do przyjazdu mojej mamy nie będę ich ruszać:p a potem dopiero jak już pranie będę nastawiać:):)

fazerkam - haha :D moze i masz racje :D ale odkad dowiedzialam sie ze bede mama, zmienialm sie calkowiicie :)
nie bylo mi trudno zrezygnowac z imprez, alkoholu itp i sie ciesze!

a ja jak zwykle robie sobie spagetti, to moja zmora ;D

reklama
Gabryś:) ciesz się, że będziesz młodą mamusia;):) ja też raczej do tych młodych należę i w sumie bardzo się cieszę;D:D swoją drogą tak pokazałaś mi te swoje ciuszki i od razu chcę ubranka dla Hani przejrzeć:D:D:D ale obiecałam sobie, że do przyjazdu mojej mamy nie będę ich ruszać:p a potem dopiero jak już pranie będę nastawiać:):)
dlaczego obiecalas sobie ze nie bedziesz ich ruszala? ;>
ja uwielbiam kupowa takie malenkie rzeczy i przyznam sie, ze mam mnostwo takich malych wlasnie bo w sklepie jak juz widze te na niby 3-6 miesiey to wydaja mi sie jakies ogromne i nie chce ich kupowa wtedy mama A mnie przywoluje do porzadku haha ;D

Do góry