reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Gosia ja tez polecam pentanol w piance. Chyba w 4 miesiącu ciąży też miałam wypadek z wżątkiem i wtedy oblałam sobie całą lewa rękę. Skóra mi zeszła i porobiły się burchle i piekło ale pentanol zadziałał, przynosił mi dużą ulge i teraz mam tylko lekkie ściemnienie na skórze, ale niedługo i ten znak powinien mi zniknąc.

justyś termin masz na 15 stycznia? ja tez dzis wkraczam w 30 i coraz bardziej sie boje bo znam smak porodu .. i pologu... kurcze ale sie gorzej martwie slowami lekarki bo powiedziala ze za 8 tygodni bedziemy rodzic :/ ja chce w stycziu 2012 a nie w grudniu 2011 :(

Witam się...
wygrałam w jakimś konkursie pieluszki Huggies 1 Newborn te wycięte na pępek i dziś przyszła paczuszka, są jeszcze chusteczki i czapeczka - mała rzecz a cieszy :)

Niki opowiedz nam później co mówili :)

Witam się...
wygrałam w jakimś konkursie pieluszki Huggies 1 Newborn te wycięte na pępek i dziś przyszła paczuszka, są jeszcze chusteczki i czapeczka - mała rzecz a cieszy :)

Niki opowiedz nam później co mówili :)
Gratuluję wygranej:). Wiesz, właściwie to niewiele mówili.Najpierw pokazali rodziców 2-miesięcznego chłopca i jak oni szykują Go do kąpieli. A potem była w studiu położna i ledwo zdążyła włożyć lalkę do wody i już musieli kończyć:-D. A jak maluszek popłakiwał w kąpieli to mi się łezki zakręciły- ehhh te hormony:-).

a ja od lekarza dostalam plyte z nagraniem jak przewijac kapac itd.. ale jeszcze nie ogladalam :/ moze jak by nie byl za dlugio to wrzuce zobacze co da sie zrobic a teraz pedze z synkiem na spacerek bo juz pozno a on nadal w pizamkach :* buziaki

Czy mogę czymś tą rękę posmarować? Przecież nie spędzę całego dnia pod kranem. Choć mój małżonek jak wstanie to jak wspomniałam - każe mi się położyć i będzie donosił miskę z lodowatą wodą.

Gosia możesz spróbować pentanole, to spray na oparzenia, o ile go masz. No ale ja jak ostatnio sobie popryskałam, to myslałam, że zejdę. Nie wiem czy jestem w stanie na tę chwilę, dopóki piecze, poradzić coś więcej niż zimny opatrunek. Upierdliwe to, ale naprawdę można uniknać sporej rany. U mnie po smażeniu palców ani śladu :)

reklama
Do góry