reklama
ewelina26k
Fanka BB :)
a ja czekam ponad miesiac na misia i nic
Powiem wam, że mam takie przeczucie, że nie zacznie się u mnie poród przed terminem, że raczej po. Coś czuję, że będzie trzeba wywołać poród. Nie wiem skąd takie myśli ;-)Moja babcia mówi, że chłopaki na przyjście na świat nie spieszą się. Rok temu moja kuzynka też tak miała, 2 tyg. po terminie wywołali poród.
Mam nadzieję, że to tylko moje obawy bezpodstawne
Mam nadzieję, że to tylko moje obawy bezpodstawne
ewelina26k
ja wole, żeby po terminie niż żeby za wczśnie
myszka2607
Venus witaj!
tak, liczy się termin z pierwszego USG, później dużo zalezy od dziecka.
Marciaa, dbaj o siebie!
A mój Ł. na piłce. boję się tylko żeby kontuzji znów nie złapał bo w poprzedniej ciąży mieliśmy oddział ortopedyczno-połozniczy w domu:-)
tak, liczy się termin z pierwszego USG, później dużo zalezy od dziecka.
Marciaa, dbaj o siebie!
A mój Ł. na piłce. boję się tylko żeby kontuzji znów nie złapał bo w poprzedniej ciąży mieliśmy oddział ortopedyczno-połozniczy w domu:-)
fazerkamm
Venus witaj wśród styczniówek ja też mam rozbieżność terminową z usg wychodzi 27/28grudnia a z miesiączki 6 stycznia także mam tak samo jak Ty że to jednak będzie styczeń ;-)
Anastazja jej jak ja bym chciała mieć tyle zaparcia w sobie co Ty!! też powinnam aktywnie spędzać czas i patrzeć na to co jem.. a tymczasem gdyby nie to że w domu trzeba się trochę poruszać to bym gniła całe dnie na kanapie... straszny leń ze mnie :/
a co do P. to na Twoim miejscu też bym się wkurzyła.. rozumiem Cię bardzo dobrze! bo ja też mam tak że jak widzę że mogę na czymś zaoszczędzić to z tego korzystam..
Ewelina jak zrobisz badania to daj znać co i jak! będzie dobrze!! a co do wzroku to byłam na początku ciąży u okulisty i powiedział mi że mój astygmatyzm w ciąży zapewne się pogorszy ale po ciąży wróci do normy.. i faktycznie o wiele gorzej widzę :/
teściowa dała mi dzisiaj dwa sweterki żebym nie marzła i zaniosłam jeansy ciążowe do krawca żeby poszerzył także mam nadzieję że już niedługo będę wyglądała jak człowiek :-) już mam dosyć dresów hihi
Anastazja jej jak ja bym chciała mieć tyle zaparcia w sobie co Ty!! też powinnam aktywnie spędzać czas i patrzeć na to co jem.. a tymczasem gdyby nie to że w domu trzeba się trochę poruszać to bym gniła całe dnie na kanapie... straszny leń ze mnie :/
a co do P. to na Twoim miejscu też bym się wkurzyła.. rozumiem Cię bardzo dobrze! bo ja też mam tak że jak widzę że mogę na czymś zaoszczędzić to z tego korzystam..
Ewelina jak zrobisz badania to daj znać co i jak! będzie dobrze!! a co do wzroku to byłam na początku ciąży u okulisty i powiedział mi że mój astygmatyzm w ciąży zapewne się pogorszy ale po ciąży wróci do normy.. i faktycznie o wiele gorzej widzę :/
teściowa dała mi dzisiaj dwa sweterki żebym nie marzła i zaniosłam jeansy ciążowe do krawca żeby poszerzył także mam nadzieję że już niedługo będę wyglądała jak człowiek :-) już mam dosyć dresów hihi
Ostatnia edycja:
reklama
ewelina26k
u mnie różnica między usg a ostatnią @ to tylko parę dni, ale u mnie to dokładnie znam dzień a nawet godzinę kiedy moje dziecko zostało poczęte;-)