reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
muszę coś na obiad wymyślić, bo mój młodszy syn brzydko kaszle i w tym krótkim tygodniu został w domu
może filet z soli? do tego ziemniaczki i muszę kupić kapustę kiszoną

muszę jeszcze wysłać dwa maile i jechać do miasta załatwić kilka spraw, którymi zwykle zajmuje się M., ale dziś pojechał do Gdańska, wróci późno w nocy

a ja dopiero wstalam :) wczoraj bylam na szkole rodzenia i´podobalo mi sie wiec do konca ´listopada mam zajecie :) chociaz gdzies sie rusze :p
a tak wogole to chodze jakas przygnebiona najbardziej wieczorami i naprawde juz nie wiem jak sobie z tym poradzic :(
ja dzis na obiadek robie tortolini zapiekane z serem :)

ahhh krokiety z barszczem - zjadłabym! :zawstydzona/y:

ja wlasnie wrocilam z miasta, kupilam sobie odzywke do wlosów bo bardzo mi wypadaja, a w ciazy to istna masakra wrecz ;/
nowy portfel sobie rowniez sprawilam, i jakies slodkosci dla siebie i A. :) odwiedzilam biblioteke, wiec mam o czytac a czytanie uwielbiam! i odebralam telefon z naprawy, wymienili mi gratis obudowe i sie zdziwilam bardzo pozytywnie bo strasznie sfatygowana byla hehe :-) ja na obiadek sobie zjem byle co a na kolacje bede robila spagetti dla mnie i A :-)

aaa, i przyszla do mnie paczuszka z Bebilonu z bialutkim, mieciutkim misiem z kuleczkami w srodku dla maluszka :-)

Dzień dobry!

Melisa to udanego weekendu!

Natalia miłej wizyty!

Asteria, nie denerwuj się, przecież to wyjątkowy dzień, który bedziecie wspominać przez całe życie:-)

Miłego dnia!

umyłam 3 szafki w kuchni i mam dość, wysłałam liste zachcianek do P. (kapusta kiszona, chipsy i czosnek) teraz pozostaje mi czekanie do 17 na niego ;) Właśnie zajadam się sernikiem i ciastem z masą kajmakową i orzechami włoskimi..

reklama
Witajcie ! ;-)
Gabryś też dzisiaj dostałam misia z bebilonu, fajny w dotyku:)
Ja wróciłam z wycieczki do rodziców i mam zapas jedzonka do końca tygodnia:-) Co najlepsze mam grzyby do smażenia i zamierzam zaraz się za to wziąć.

Do góry