reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

ja już po małych zakupkach...

w realu w promocji chusteczki nawilżane huggies po 6 paczek w cenie 21 zł

czy któraś potrafi mnie uświadomić które pampersy są na początek: zielone new baby czy białe nature care? dzięki

biorę się za zupkę pomidorową i pieczone udka z kurczaka do mój pięciolatek sobie zażyczył :)

reklama
Cześć :)

Stwierdziłam właśnie, że branie leków ma swoją dobrą stronę - zmusza mnie do regularnego jedzenia, bo tabletki brane na czczo powodują, że mam mdłości i w ogóle :)

Gośka - też nie lubimy tepsy. Nie lubimy też playa bezprzewodowego, bo nie ma u nas zasięgu :/

Karolcia
- ale pomidor z ogórkiem nie powinny na talerzu pojawiać się razem, bo jeden ze związków zawartych w ogórkach niszczy wit. C zawartą w pomidorze...

Iga - ja też biorę w trakcie - nie jestem w stanie brać leków oddzielnie z posiłkami, bo mój żołądek za bardzo się buntuje...

Asteria - ja bym się dała pokroić, żeby móc wziąć ślub z P. Niestety... Póki co plan odłożony na czas nieokreślony...

Witam się i ja :)

dzisiaj mnie czeka druga tura prasowania Maksymiliankowych ciuszków :-D (pierwszy raz w życiu cieszę się że będę prasować :-p)

na obiad nie mam zielonego pojęcia co zrobić :/

Witajcie :)
ciężką noc miałam, przez katar który uniemożliwia mi oddychanie co chwila się budziłam, do tego jeszcze mały jakoś tak dziwnie się ułożył, że leżąc na boku miałam wrażenie że go gniotę, więc co chwila zmiana pozycji.. A mój luby jak zasnął o 21 tak spał.. do rana ;)

Melisa udanego wyjazdu:)
Ja zaraz idę sprzątnąć szafkę w kuchni żeby szklanki wstawić ;)
Słonko świeci ;)

co do internetu, to my tu mamy z Orange i czasem jest tak że połączenie jest a transfer danych tak niski że nic się nie otwiera..!

Nie no u nas cokolwiek bezprzewodowego odpada. Musi być stałe łącze, bo jest na firmę. Do tego goście nasi używają WiFi.
Anastazja - Ty się mnie chyba pytałaś, czy z UPC rozmawialiśmy - owszem, na razie nie zamierzają nic tu podłączać. Myślę, że dużo tu jest starszych osób, które mają tylko telefony w tepsie i nie zamierzają tego zmienić. Jeszcze 1,5 roku i umowa z TP nam się kończy więc może do tego czasu coś się zmieni jeśli chodzi o tego dostawcę.

Ja piernicze, nie mogę już tej tv oglądac. Non stop o locie wtorkowym gadają. A odnoszę wrażenie, że pan kapitan chciałby, żeby ten rozgłos się już zakończył.

Udka pieczone...mmm może i ja się skuszę. Tylko nie umiem zrobić tak, żeby ładnie się przypiekły.

Tutaj u P. też bezprzewodowy odpada, ale to tylko dlatego że nie ma jak.. dlatego maja telefon stacjonarny i internet w Orange razem z routerem dzięki czemu masa kabli mi się nie pałęta po pokoju. Jak był w TP to takie problemy były.. ciągle internetu nie było.

U nas dziś mielone z pieczarkami w sosie.. ;)

Mielone z pieczarkami mniam mniam, ja mam jeszcze na dzisiaj fasolkę po bretońsku.
U nas pomimo że Warszawa nie ma szansy na jakikolwiek internet po kablu bo mieszkamy w lesie. Play mieliśmy cały rok i włąśnie zerwaliśmy umowę a raczej nie przedłużyliśmy bo zasieg nie jest zadowalający a Orange o niebo lepszy.

Asteria;) wow to gratuluję!!:):) suknia gotowa???:) szybko ten czas leci....ja doskonale pamiętam 3 grudnia..niestety...;/ jeny..nie mogę uwierzyć, że to już rok minął prawie!!

Gośka! współczuję przeżyć z tepsą...moi rodzice to nawet pozbyli się domowego telefonu...:p

a ja dziś jadę do dentystki na przegląd (muszę podbić sobie na karcie ciąży okienko) i zdjęcie kamienia z ząbków:D a później jadę z mamą do aquaparku:):)

reklama
same pysznosci macie dzis na obiadki ;) Ja mam krokiety z miese i do tego barszczyk czerwony. nalesniki juz posmazylam, reszte zrobie jak odpoczne troszke. Cos mi tak ciezko stac ;-)

Do góry