reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

dziękuje za miłe słowa, my z P. byliśmy na zakupach po podstawowe rzeczy i 100zł odleciała bo przy okazji do apteki zajrzeliśmy po szampon dla niego, syrop na kaszel i tabletki do ssania dla mnie.
Co do wypróżniania to nie mam problemów, tylko właśnie od nie dawna dziwne te moje wypróżnianie (kolor i zapach).. chyba po tym żelazie.. bo dieta nie zmieniła się u mnie.

reklama
bakalia to na 100% po żelazie :) odkąd ja je zażywam to jak tylko się wypróżnię muszę spuścić wodę bo smród niesamowity :p i dopiero po spuszczeniu wody zabieram się za wycieranie dupki :p i kolor też się zmienił :)

a w ogóle odkryłam że zrobiła mi się twarda dupka :-D pierwszy raz w życiu mam taką twardą!:-)
mój mężuś zaczął mówić na mnie Moniczek twardodupek :-D :-)

witam czwartkowo!

wstałam ale z obudzeniem ciężko... muszę sobie kawusię wypić...

jeśli chodzi o zaparcia to w cięższych przypadkach biorę przez 5 dni rano i wieczorem przed posiłkami dicoflor 60 - probiotyk gin mi polecił i oczywiście dużo wody...

zmykam młodemu śniadanko zrobić udanego dzionka:)

ja rowniez witam, ja juz na nogach bo musialam obudzic A do pracy i wyprasowac mu koszulke bo wczoraj juz mi sie nie chcialo :tak: dzis w planach mam odwiedzic biblioteke, odebrac telefon z naprawy, zrobic jakies zakupy bo dzis jemy razem kolacyjke :-), poscieranie kurzy, odkurzanie, ii moze odwiedze kolezanke ktora niedawno urodzila :)
takze aktywnie ;D

a A. ma urodziny juz we wtorek, i wymyslilam ze sprawie m z tej okazji jakas elektryczna maszynke do golenia, wiec musze sie rozgladnac :)

Ja również już witam:),troszkę mi się pospało.Czekam na A. jak z pracy wróci, to może śniadanko zjemy razem;-).Ze sprzątaniem chyba się dziś wstrzymam, bo to pobolewanie brzucha jeszcze jakoś nie przeszło. Więc wolę odpoczywać:-).

reklama
Witam czwartkowo :-)

Jak zwykle w czwartek jade do Rodzinki do Wadowic na 2 dni :-) I juz sie wlasnie zbieram i jem sniadanko.
Po drodze kupie pyszne paczusie do kawki i z Mamcia wypijemy :-)

I jeszcze musze sie popakowac, bo w sobote jedziemy z Mezusiem na 2 dni do Zakopanego.

Milego dnia! :-)

Do góry