reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Najważniejsze, że już niedługo będziesz miała swoje dzieciątko i to się liczy ;-)
Jak to się mówi z rodziną najlepiej się na zdjęciu wychodzi ! Jestem jak najbardziej za tym stwierdzeniem;-)

reklama
No ba, ja tam wszystko zniosę. :) Ale jak dziś rano zobaczyłam tą jasnoczerwoną krew to prawie zawału dostałam. A potem miałam strasznie głupią minę, jak sprawdzałam "źródło" krwawienia i okazało się, że pochwa czysta. Tak się wystraszyłam, że coś z dzieckiem nie tak i jakieś krwawienia, że jak mi powiedziała Pani Doktor co mi jest, to nawet nie zrobiło na mnie wrażenia :)

Justyś - my takie blee słyszymy od chrzestnej P. I też mnie to wkurza, tym bardziej, że bardzo ją lubię, uważam za swego rodzaju autorytet i takie idiotyczne zachowanie po prostu jej nie pasuje.

Marcia - czopki. Normalnie nie mogę się doczekać wieczoru... :/

Mam pytanko co do hemoroidow- mialyscie wczesniej problemy z zatwardzeniem? bo ja sie boje ze tez mi wyjda hemoroidy bo mam czasem mega zatwardzenie :/

a my byliśmy przed chwilą w aqua parku:) znów biedną Hankę wymęczyłam:p:p ona to ze mną ma:p ale muszę sobie kondycję zacząć wyrabiać:p bo poród jednak to nie zabawa:p:p

Bakalia, ale Ty to masz teściową...nie ma co zazdrościć...;/;/

Bakalia współczuję teściowej i życzę byście jak najszybciej poszli na swoje :)

Anielka przed ciążą miałam mega problemy z zatwardzeniem (rekord to 2tyg. nie robienia).. a w ciąży jakoś na odwrót się zrobiło.. całe szczęście bo się bardzo bałam że jeszcze gorsze problemy mnie nawiedzą...

ja też czasem mam zaparcia wtedy robię tak:
rano wypijmy przygotowaną dzień wcześniej wodę ze śliwkami suszonymi]
na czczo zjadam płatki owsiane zalane mlekiem

oj mi juz nie wiele pomaga. wlasnie zjadlam otreby z suszona sliwka i jogurtem. Zawsze mialam zatwardzenia, a teraz to masakra i boje sie, ze te hemoroidy mi wyskocza:crazy:

Cześć Dziewczynki,
ja po powrocie z Warszawy kilka dni przeleżałam w łóżku bo jakieś chorubsko się przypałętało i zmęczenie nie dawało za wygraną, ale dziś już funkcjonuję normalnie :))
Bakalia bardzo współczuję teściowej. My z P. też narazie mieszkamy z jego rodzicami i podobnie jak Ty nie mogę się doczekać przyszłego roku kiedy będziemy mogli rozejrzeć się za jakimś m dla nas, ale to dopiero koło października :((
Ja na zatwardzenie też jem śliwki na czczo i popijam letnią wodą, działa też na mnie lekka kawa parzona.

reklama
Ja zawsze miałam problemy z wypróżnianiem. Czy w ciąży czy nie to jak po tygodniu się załatwię to jest dobrze;-) Mnie to tylko martwi, bo mam przemianę materii po ojcu i on już cierpi na hemoroidy;/

Do góry