reklama
ewelina26k
Fanka BB :)
a ja chyba jednak tej maskotki nie kupuję bo nie wiem czy nie będzie kolidować z monitorem oddechu
Justyś - nas się babcia zapytała czy nie za szybko na kupowanie łóżeczka... Ja nie wiem, kiedy wg nich powinniśmy zacząć przygotowywanie wszystkiego? Jak wrócę ze szpitala z małym? Moja siostra tak samo - za wcześnie na kupowanie ciuszków...
My strzeliliśmy sobie popołudniową drzemkę, a na 19 idziemy do kumpla P. na piwko. Tzn. oni na piwko, ja na sok jabłkowy. Oczywiście najpierw miałam bardzo sceptyczne podejście do spotkania (kilka razy imprezki szwagra z kumplami jego i P. wymykały się spod kontroli i chodziłam wściekła), ale po otrzymaniu "listy gości" i informacji, że "nie u nas" stwierdziłam, że nie można być takim odludkiem aspołecznym
My strzeliliśmy sobie popołudniową drzemkę, a na 19 idziemy do kumpla P. na piwko. Tzn. oni na piwko, ja na sok jabłkowy. Oczywiście najpierw miałam bardzo sceptyczne podejście do spotkania (kilka razy imprezki szwagra z kumplami jego i P. wymykały się spod kontroli i chodziłam wściekła), ale po otrzymaniu "listy gości" i informacji, że "nie u nas" stwierdziłam, że nie można być takim odludkiem aspołecznym
niki222
Uwielbiam takie drzemki, a z tym kupowanie to ja tez jakoś do 6 miesiąca zabraniałam komukolwiek kupować dla mnie ciuszki, (aż moja mama się oburzała, a myślałam że to ona jest bardziej przesądna niż ja),ale teraz to już chyba pora przygotowywać powoli kącik dla maleństwa bo kiedy mamy to zrobić
niki222
Wiesz i chyba tak najlepiej, tym bardziej że w moim przypadku nie mam za bardzo gdzie jeszcze te wszystkie rzeczy dla niuni trzymać.Mobilizuje A. żeby mi zwolnił dwie szuflady w komodzie, bo ma tam sporo rzeczy, które można powynosić do piwnicy, ale jakoś nie ma natchnienia. I nie mam jeszcze pomysłu, gdzie w naszej sypialni łóżeczko ustawić.
Ja dopiero teraz zaczęłam kupować akcesoria dla małego, a ciuszki dostawałam od rodzinki i znajomych. Moja mama tylko dowiedziała się o ciąży i co miesiąc coś kupuje. :-) Ja dopiero pierwszy raz ciuszek sama kupiłam
Łóżeczko miałam rozłożone w pokoju już od lipca, bo była okazja wziąć. Znajomy wyjeżdżał za granicę i jakbyśmy nie zdążyli wziąć, to bym musiała nowe kupować.
I dla nas dziewczynki nie jest za wcześnie, już mało zostało, lepiej mieć wszystko szybciej niż potem się męczyć i szukać.
Już chcę wystylizować pokoik dla małego, do grudnia zrobię :-) Doczekać się nie mogę.
Moim ostatnim zakupem będzie wózek, na święta, albo początkiem stycznia.
Łóżeczko miałam rozłożone w pokoju już od lipca, bo była okazja wziąć. Znajomy wyjeżdżał za granicę i jakbyśmy nie zdążyli wziąć, to bym musiała nowe kupować.
I dla nas dziewczynki nie jest za wcześnie, już mało zostało, lepiej mieć wszystko szybciej niż potem się męczyć i szukać.
Już chcę wystylizować pokoik dla małego, do grudnia zrobię :-) Doczekać się nie mogę.
Moim ostatnim zakupem będzie wózek, na święta, albo początkiem stycznia.
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ja łózeczko mialam złozone po 33 tyg a ubrala mi mama jak bylam w szpitalu
Anastazzja
Myszka w sklepie przy Ikea (z ich produktami) jest bezalkoholowe wino smakuje jak grzaniec chociaż dla mnie za słodkie, więc robię pół na pół z wodą
reklama
niki222
Szkoda, że Szczecin taki biedny i IKEA nas zawsze omija szerokim łukiem...