niki222
Fanka BB :)
Oki, może się źle wyraziłam, zaraz mi się oberwie od Szczecinian:-). Mi osobiście Warszawa się podobaMoże i dziura, ale mi się Szczecin podobaBudownictwo mi się tam podoba, czuć Niemcem
![]()
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oki, może się źle wyraziłam, zaraz mi się oberwie od Szczecinian:-). Mi osobiście Warszawa się podobaMoże i dziura, ale mi się Szczecin podobaBudownictwo mi się tam podoba, czuć Niemcem
![]()
Gratuluję, tzn. nie kaca u P. ale komody dla synka:-).Cześć Dziewczyny.
P. cierpi po wczorajszym spotkaniu ze znajomymi, a ja mam złośliwą satysfakcję, jak zawsze, kiedy on cierpi kaca.
I jeszcze jedna wieeeelka nowinaZAMÓWILIŚMY KOMODĘ
Teraz jeszcze kupić farbę, odmalować kącik Remika i można wstawić mebelki i zacząć się cieszyć "pokojem dziecinnym"
![]()