reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Może i dziura, ale mi się Szczecin podoba :) Budownictwo mi się tam podoba, czuć Niemcem :)
Oki, może się źle wyraziłam, zaraz mi się oberwie od Szczecinian:-). Mi osobiście Warszawa się podoba:).Bardziej mi chodziło o to, że mimo że co chwila budują nowe galerie handlowe, sklepy się powtarzają a jakoś IKEA itp nie chcą u nas się budować.Oj-chyba najbardziej mi Ikei brak:-D.

reklama
Cześć Dziewczyny. :)

P. cierpi po wczorajszym spotkaniu ze znajomymi, a ja mam złośliwą satysfakcję, jak zawsze, kiedy on cierpi kaca. :p

I jeszcze jedna wieeeelka nowina :) ZAMÓWILIŚMY KOMODĘ :D Teraz jeszcze kupić farbę, odmalować kącik Remika i można wstawić mebelki i zacząć się cieszyć "pokojem dziecinnym" :D

No to fakt. Pamietam, jak w moim 50tysięcznym Krośnie 15 lat chyba temu otwierali McDonaldsa jaki był szał :) I jak jeździłam na kolonie czy obozy i się mnie pytali jak duże jest Krosno i im odpowiadałam to się pytali czy mamy Maka :D

No i ponoć koło Rzeszowa planują otworzyć Ikeę, ale to chyba plotki, niezmienne od lat. Jeśli nie - to może w końcu i do Szczecina dotrze :)

Cześć Dziewczyny. :)

P. cierpi po wczorajszym spotkaniu ze znajomymi, a ja mam złośliwą satysfakcję, jak zawsze, kiedy on cierpi kaca. :p

I jeszcze jedna wieeeelka nowina :) ZAMÓWILIŚMY KOMODĘ :D Teraz jeszcze kupić farbę, odmalować kącik Remika i można wstawić mebelki i zacząć się cieszyć "pokojem dziecinnym" :D
Gratuluję, tzn. nie kaca u P. ale komody dla synka:-).

Witam Mamuśki!

mnie dziś czeka wyprawa na grób starszej Pani:) w zeszłą niedzielę z P. wszystko sprzątnęliśmy, więc dziś zostaje mi tylko położenie kwiatków i wymiana wkładów w zniczach:)

kichę macie z brakiem ikea:D szczególnie dlatego, że oni mają tam taaaaakie pyszne i tanie jedzenie:D:D:D:rofl2::rofl2:

Strzyga:D ja też wcinam śniadanko:D:D a niech TŻ się męczy:D my w sobotę idziemy na parapetówkę:D no i gratuluję komody:D:D

reklama
Witam dziewczyny!

W koncu Was nadrobilam i przeczytalam wszystko, co napisalyscie przez te 4 dni :-) A troche sie nazbieralo...
Alka- imie Franko bardzo fajne :-) Orginalne i bardzo mi sie podoba :-)
Justys- gratuluje Synka! :-)

A ja jeszcze niewyspana po weselu :-) Ale zabawa byla super!
Musialam jednak wstac po 8 dzisiaj, bo o 9 mialam korepetycje.
Teraz czekam na mojego Mezusia, bo poszedl do pracy, ale ma byc kolo 2 i pojedziemy na 2 dni do moich Rodzicow i Rodzinki :-)

Wczoraj bylam z siostra mojego Meza na zakupach w galerii. Chcialam kupic kombinezon dla Malej, ale nie bylo nic fajnego. Za to sobie kupilam taki dlugi sweterek w Reserved do rajstop, a w Mohito sukienke. Teraz najbardziej lubie chodzic w takich rzeczach, bo mi wygodnie :-) Jak narazie nie kupilam ani jednego ubrania ciazowego i nie zamierzam. Spodnie kupuje biodrowki i sa ok :-)

Jesli chodzi o kacik dla Milenki, to my urzadzamy u nas w malym pokoiku (sypialni) i tak jak juz gdzies pisalam mamy juz prawie wszystko :-) Wiec sie ciesze :-)

Swieta co roku spedzamy u moich Rodzicow, i u Meza Rodzicow. Jemy dwie Wigilie (choc jest odleglosc 170km) i jakos to organizujemy :-) Swieta tez troche tu a troche tu. Zobaczymy jak to bedzie w tym roku :-)

Milego dnia :-)

Ostatnia edycja:
Do góry