reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Hej Dziewczynki i malenstwa w brzuszkach :)
Tez chce taka maskotke!!!
U mnie przyszly rok zapowiada sie pelen odwiedzin ze strony rodzinki z Pl. Tesciowa to juz chyba w lutym przyleci:baffled:, a potem cala reszta po kolei. Ehh bedzie ciezko ;)

haha...Gośka:p fajna marzenia;P mnie by mogła Kate Moss odwiedzić:D bo kocham jej styl:D:D

a mi się śniło, że P. po pijaku przespał się na imprezie z jakąś laską i że ona też w ciąży:p jak wrócił to dostał niezły opieprz:p biedaczyna nie wiedziała czemu drę się na Niego o 3 nad ranem:D:D

haha...Gośka:p fajna marzenia;P mnie by mogła Kate Moss odwiedzić:D bo kocham jej styl:D:D

a mi się śniło, że P. po pijaku przespał się na imprezie z jakąś laską i że ona też w ciąży:p jak wrócił to dostał niezły opieprz:p biedaczyna nie wiedziała czemu drę się na Niego o 3 nad ranem:D:D
Hehe, wyobrażam sobie Jego minę:),bidulek.Ale chociaż przeprosił:-D?

Witam się niedzielnie :)

Wczoraj wieczorem przegięłam z surową marchewką - skończylo się na takim bólu, że ledwo mogłam chodzić. Ba, nawet leżenie bolało. Swoją drogą absolutnie nie rozumiem swojego układu pokarmowego w ciąży :/

Dziś jest lepiej, ale Młodemu należy się pycha śniadanko na przeprosiny. Tak więc zasuwam szykować :)

Hej Mamuśki i Brzuszki :)

Justyś ja też zaczęłam płakać jak zobaczyłam spot tych misji sos.. :-( brak słów!!

też bym chciała takową maskotkę :-D super sprawa :-)
u mnie dzisiaj leniuchowo :-D wstałam zjadłam ciacho popijając kakaem teraz jakieś śniadanko zjem :) a cały czas w piżamce chodzę :-D
byliśmy wczoraj u znajomych.. koleżanka też w ciąży jakoś tydzień mniej ode mnie.. i będzie miała dziewczynkę.. a że była nastawiona na chłopca i wszyscy w koło też mówili że będzie chłopiec.. to co chwilę ktoś jej przynosi ciuszki na chłopca, a ona daje mi :-D i tak dzisiaj jak chowałam do szuflady to stwierdziłam że mój synuś do roku czasu ma ciuszków a ciuszków :-D cieszy mnie to bardzo.. bo bałam się że będzie miał dwa ciuszki na krzyż :)

miłego dnia Kochane :-)

ja dopiero wstalam... a ze tak powiem to wogole prawie nie spalam co chwile do kibelka ....wiec spacerowalam pol nocy....
Fazerka ale ci zazdroszcze tych ciuszkow ja musze wszytsko kupywac i wlasnie jak narazie to maly ma pare na krzyz.

reklama
malutkans ale pamiętaj o tym Kochana że jak ktoś będzie przychodził żeby zobaczyć maluszka to zawsze coś przyniesie.. :) a zazwyczaj to są ciuszki :) i na pewno i Ty uzbierasz spory zestaw ubraniowy!;-)

Do góry