reklama
Właśnie wróciliśmy ze szkoły rodzenia... Oj, długo siedzieliśmy, długo. Ale wszystko bardzo fajnie, jestem zachwycona prowadzącą nas położną i bardzo mi poprawia humor myśl, że jest ona przełożoną położnych w naszym szpitalu
Opowiadała nam o porodzie, omawiała poszczególne etapy, uczyła oddychać, pokazała ćwiczenia rozluźniające. Stale uśmiechnięta, ciepła, szczera. Naprawdę świetnie się z nią współpracuje
Justyś -suuuper dużo tu chłopczykowych mam
Opowiadała nam o porodzie, omawiała poszczególne etapy, uczyła oddychać, pokazała ćwiczenia rozluźniające. Stale uśmiechnięta, ciepła, szczera. Naprawdę świetnie się z nią współpracuje
Justyś -suuuper dużo tu chłopczykowych mam
niki222
Fanka BB :)
Justyś- super że już wiesz, co będzie, a Borysek cudne imię. A co takiego fajnego wzięłaś w pepco??
gazetka od 31 października właśnie też dziś w necie sprawdzałam żeby Wam pokazać, ale nie było dlatego zdjęcie zrobiłambaakalia a od kiedy ważna ta gazetka??? bo na stronie nie ma tego swetra
Dzięki dziewczyny ! ;-)Tak mój D. po godzinie dyskusji przekonał się, musiałam go utwierdzić, że to ładne imię i że nie chcę pospolitego typu Bartuś, Tomuś. śliczne imiona, ale mi nie pasuje
Nikki w pepco kupiłam dwie pary bodziaków w samochodziki :-) i czapeczkę na zimę, dużo wyboru nie było jakoś.
Nikki w pepco kupiłam dwie pary bodziaków w samochodziki :-) i czapeczkę na zimę, dużo wyboru nie było jakoś.
niki222
No właśnie na necie nie było.Chyba muszę poszukać gazetki w skrzyncegazetka od 31 października właśnie też dziś w necie sprawdzałam żeby Wam pokazać, ale nie było dlatego zdjęcie zrobiłam
fazerkamm
Justyś gratuluję udanej wizyty i oczywiście synusia super
chyba jednak woja będzie.. hihi tyle chłopczyków się urodzi
chyba jednak woja będzie.. hihi tyle chłopczyków się urodzi
reklama
myszka2607
Justys to gratulacje i fajnie ze te bóle to nic groźnego. Ja pytałam o moje twardnienie brzucha i faktycznie kilka razy dziennie może się zdarzyć, ale jak częściej to nie. Ja doliczyłam się na razie 8 i idę spać spokojna:-)