reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2012

ja tak mowilam na poczatku ze doploki nie poczuje to nie uwierze a teraz to nawet tak nie mysle bo jak dostane kopa to wiem napewno ze jstem w ciazy :D jedyne czego bym juz chciala to przytulic i wycalowac malenstwo tego nie moge sie doczekac :)
teraz to juz uciekam spac bo T skonczyl o dziwo grac wiec ide sprobowac zasnac ale znajac zycie maly nie da mi zasnac :) uwielbiam to jak on sie wierci :-)

reklama
Witam się...
Spać nie mogę... wczoraj koleżanka mnie nastraszyła, że przy moim wysokim ciśnieniu, może mi się zacząć pienić mocz, a to może wskazywać na zatrucie ciązowe i co??? Dziś oczywiście już się pieni... denerwuję się :(

Matko jak ja się cieszę żę mieszkamy sami a do jednych i drugich rodziców mamy po jakieś 25km więc nikt raczej mi się nie wtrąca w to co jem. Nienawidzę tylko tekstów mojej teściowej "musisz jeść za dwóch". Aż się we mnie gotuje bo to kompletna bzdura. A zaraz dodaje "jedz jedz zobaczysz ja to przytyłam 30 kg w ciąży" Dzięki bogu że widujemy się max. 2 razy w miesiącu :-)

O matko myślałam, że tylko mój D. wraca z pracy, słuchawki na uszy i gry:-) ufff to nie mam problemu jednak, hihi.
Mnie wkurzało jak moja teściowa wiedziała, że odrzuca mnie smażone cokolwiek i na złość robiła, a później szantaż, że obrazi się, że nie jem jej obiadu... Ostatnio jak zaprosiła mnie na śniadanie to też podała WSZYSTKO czego nie lubię : papryka, wędzone kiełbasy. Jejku...
Ale dzisiaj wybieram się na 14 do lekarza:-) mam nadzieje, że pozbędę się czarnych scenariuszy z głowy ;]
Miłego ! ;-)

dzien dobry dziewczynki
Alka-nie sluchaj kolezanek, przeciez jestes pod stala kontrola lekarza i robisz badania, wiec wyluzuj!!!!

Ja pol nocy nie spalam ( znowu skurcze lydek:wściekła/y:)A rano nie moglam chodzic bo macica na nerwa uciska i ruszam sie jak paralityk. Ale z tego co piszecie, nie tylko ja tak mam.
U mnie dzis taka mgla, ze nic nie widac. W koncu juz jesien ;)
Pozdrawiam i milego dnia

anielkaa wielm kochana, ale wiesz jak jest - byłam przed chwilą sprawdzić mocz - białka brak ufffffffffff :-D
chyba napiszę zaraz petycję - UNCLE GOOGLE powinien być zamknięty na czas ciąży, bo to on wpędza mnie najczęściej w nerwy i sprawia, że ciśnienie mam 300/200 ;-)

reklama
Witajcie, właśnie przyjechałam do rodziców.. miałam już za sobą dość długą drogę pieszo z dworca bo oczywiście autobusu miejskiego nie było więc się toczyłam.. na dodatek tak mnie kuło po prawej stronie i o dziwo rzadko w podbrzuszu tylko bardziej u góry.. tragedia! ale dotarłam i leże oglądając tvn i czytając Was ;)
Na dodatek średnio się wyspałam, bo mały o 3 w nocy sobie urządził sale gimnastyczną z brzucha i się turlał po całym.. z resztą i tak co chwila się budziłam. Z dnia na dzień co raz częściej się w nocy odzywa ;)
anastazja ja jeszcze nie spie :) moj T gra PS3 a ja siedze i szperam w necie :) nie ma jak to mily wieczor z mezem :p
mój P. wczoraj zarządził że mam z nim grać w czołgi.. więc spędziłam godzine siedząc i grając.. a potem zrezygnowałam i zostało mi patrzenie jak on gra w samochodziki.. jednak faceci to wieczne dzieci ;)

Do góry