reklama
kama1102
Mama Bartka i Nikoli
Dobry wieczór dziewczynki!
Melisa, jak tam zakupy?
Malutkans, daj znać, czy czujesz się lepiej..
Anisia, ja też wizytę mam 9 listopada, to jeszcze tak daleko:-(
KArolcia, to zazdroszczę takich kopów, moje maleństwo raczej delikatnie się rusza (aż się zastanawiam czy nienazbyt delikatnie)...
Asteria, ja mam tak samo z pępkiem - tzn. w pierwszej ciąży było normalnie, a teraz znika
Dziewczyny, a jakie sklepy polecacie na art. kosmetyczne dla dzidzi? Ja mam do Rossmanna blisko, wydaje mi się, że nie jest zbyt drogi.
Melisa, jak tam zakupy?
Malutkans, daj znać, czy czujesz się lepiej..
Anisia, ja też wizytę mam 9 listopada, to jeszcze tak daleko:-(
KArolcia, to zazdroszczę takich kopów, moje maleństwo raczej delikatnie się rusza (aż się zastanawiam czy nienazbyt delikatnie)...
Asteria, ja mam tak samo z pępkiem - tzn. w pierwszej ciąży było normalnie, a teraz znika
Dziewczyny, a jakie sklepy polecacie na art. kosmetyczne dla dzidzi? Ja mam do Rossmanna blisko, wydaje mi się, że nie jest zbyt drogi.
Anastazzja
Fanka BB :)
Kama...moja Hania też nie jest hiper silna czuję jej ruchy, ale jakoś specjalnie nie boli czy coś ale może się jeszcze rozkręci spytam się gina ale Ty pewnie będziesz wiedzieć pierwsza, bo ja wizytę mam mieć w połowie listopada ok.29 tygodnia
kurcze...zawsze jest tak, że jak Wy jesteście i piszecie to ja jestem na uczelni a jak wracam to prawie każda z Was znika no nic...będę cierpieć w samotności szczególnie, że P. przytulanki były i zasnął od razu po standardowo więc siedzę sama i się nudzę
kurcze...zawsze jest tak, że jak Wy jesteście i piszecie to ja jestem na uczelni a jak wracam to prawie każda z Was znika no nic...będę cierpieć w samotności szczególnie, że P. przytulanki były i zasnął od razu po standardowo więc siedzę sama i się nudzę
Ostatnia edycja:
Anastazzja
hehe...Malutkans to tak nie ma jak spędzić miły wieczór razem u mnie zazwyczaj P. siedzi na wykopie, a ja na bb... i tak nam wieczory mijają ciekawe jak będzie wyglądać nasz dzień jak Hanka się na świecie pojawi
Anastazzja
ja czasami nadal nie wierzę, że będziemy mieli dziecko to jakaś zupełna abstrakcja dla mnie wiem, że jestem w ciąży, czuję jak Hanka się rusza, ale nadal to za mało
Malutka- moj Mezus tez wlasnie na PS siedzi, ale juz Mu kaze konczyc, bo ja chce serial jakis obejrzec :-)
Kama- nic nie kupilam... Ale potem sie pocieszylam i zamowilam duzo ubranek przez Allegro :-) Jak przyjda to pokaze :-)
Anastazja- ja tez czuje moja Mala, ale nie tak jak opisuja Dziewczyny, tylko delikatnie, czasem jakis wiekszy kopniak :-)
U nas byla wlasnie siostra Marcina z Chlopakiem i ogladalismy Top Model- masakra co oni im tam kaza wyprawiac :-)
Kama- nic nie kupilam... Ale potem sie pocieszylam i zamowilam duzo ubranek przez Allegro :-) Jak przyjda to pokaze :-)
Anastazja- ja tez czuje moja Mala, ale nie tak jak opisuja Dziewczyny, tylko delikatnie, czasem jakis wiekszy kopniak :-)
U nas byla wlasnie siostra Marcina z Chlopakiem i ogladalismy Top Model- masakra co oni im tam kaza wyprawiac :-)
reklama
Anastazzja
Melisa to dobrze, że nie tylko mnie Hanka oszczędza kurcze...chciałabym być już po porodzie i trzymać mojego różowego bobasa w ramionach