reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2012

Bakaalia- ale Ci zazdroszczę normalnie, że możesz słodkie jeść. Ja mam zakaz od lekarza a ja tak słodkie uwielbiam, że normalnie jak czuję czekoladę to wymiękam.I ciąża zupełnie tego nie zmieniła a mam wrażenie, że wzmocniła. A z draży to lubię kokosowe w takim czarnym opakowaniu-niestety nie pamiętam firmy:). A sok dobry dla niuni,tak sobie tłumacz.

reklama
gośka-walcze z tym gównem już koło miesiąca.wymyłam wszystko octem.całe zbożowe jedzonko w słoikach. w każdej szafce kawałek lawendowego mydła i na razie od paru dni spokój, ale to ***** potrafi się wszędzie rozmnażać. masakra, a tu jeszcze ciąża i nie można muchozoli itd stosować

ufff... w końcu to zrobiłam :-) zadzwoniłam do położnej z którą będę rodzić w celu umówienia się na spotkanie :-) serce mi waliło jak młot.
Właśnie tą położna poleciła mi dobra znajoma która z nią urodziła dwójkę dzieci, ponoć "włos mi z głowy z nią nie spadnie" kobitka pracuje w szpitalu w którym będę rodziła i mam nadzieję że pomoże nam bardzo.

przykro mi, że nie które z Was mają zakaz jedzenia słodyczy! Mam nadzieję, że po ciąży szybko będziecie mogły już zajadać ;)

Kasia, ja nie potrafię się opanować przy słodkim.. tak długo chodzę aż zjem wszystko!
Jedyne co zauwazyłam, jak ja stałam się bardzo za słodkim w ciąży (nigdy aż tak nie przepadałam) tak mój P. przestał.. zje ale żeby jakaś ciągota była to nie..

Witam Dziewczyny!

Do poludnia sie obijalam jak leniuszek, ale potem pojechalam na zakupy i w watku Zakupy umiescilam co kupilam :-) I jestem bardzo zadowolona, ze cos do przodu :-)
Zaraz zjem obiadek- nie musialam gotowac, bo mam z wczoraj z imienin, potem kawka, placuszki i laba :-)

Pola- a widzisz- Tesciowa nie taka zla :-)

A mam takie pytanka- bo ciagle czytam, ze Wy pierzecie ubranka dla Maluszkow. Czy takie nowe ze sklepu tez trzeba wyprac? :-)

Pozdrawiam Was cieplutko :-)

A mam takie pytanka- bo ciagle czytam, ze Wy pierzecie ubranka dla Maluszkow. Czy takie nowe ze sklepu tez trzeba wyprac? :-)

Melisa mi moja mama kazała prać nawet nowe, bo chemia itd. i nawet już kilka dziewczyn chyba pisało, że te używane ciuszki są w tym aspekcie lepsze bo juz mają wyprane te wszystkie chemikalia itp.

reklama
Melisa - zwłaszcza te ze sklepu trzeba wyprać. Bo po pierwsze są nasączone nie wiadomo czym (impregnaty, środki wybielające, zmiękczające, barwniki) a po drugie nie wiadomo kto i ile razy miał je w rękach.
Ja jeszcze odcinałam metki i wszywki, które mogą drażnić noworodka - nie wszystkie ale większość

Do góry