reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2012

Cześć Piękności brzuchate,

Ja pobieżnie przeczytałam Wasze posty, ale niestety nie odniosę się, choć bym chciała :rofl2: ...bo ponieważ mam Nacie w domu i muszę się za nią uganiać. Chora jest bidka. Jakie to szczęście, że właśnie pozbyłam się skurczy. :-)

reklama
cześć dziewczyny!!:)

jestem tak podniecona wózkiem, że ojeny:D mężulek się tylko ze mnie śmieje:D:D:D z tego wszystkie przeczytałam Was, ale nie mam pojęcia, która co pisała:p:p

Elastyna...współczuję takich przygód, ale dobrze, że rokowania są bardzo dobre!! 3mam za Was kciuki!!!!

a mnie Hanka nieregularnie kopie:) teraz się ożywiła jak mama zaczęła świrować do wózka:D to jej podniecenie się chyba udzieliło:D

Ostatnia edycja:
anastazja super wozek widzialam zdjecia :) my bedziemy tez x landera kupywac tylko XQ :) a kolor fioletowy

jej a ja jestem tak objedzona ze zaraz pekne gdzie nie pojde to mnie karmia juz powoli to sie turlam :)

hej
ja dzis mam kiepski dzien. Szlag by to trafił. Caly miesiąc odliczałam na usg4d i co-o 12 telefon doktorek chory...
termin nastpeny 14 listopada. No smiech na sali. Takie centrum zeby nie mieli kogoś w zastępstwie i jeszcze raz w tyg tylko robią.
Tak wiec ide do innej kobiety na 31.10.

eh;((((

Anastazja, to wreszcie się doczekałaś:-)

Marciaa, to szkoda kurczę ale musisz być zła....

A ja chyba już też zacznę mysleć o praniu ubranek.

A teraz idę pod prysznic bo ja teraz więcej spię a Mati budzi się ok. 6.

haha...Malutkans:p to jak u mnie:D każdy na uczelni się dopytuje czy czegoś do jedzenia nie chcą:) ja też nad tym xq myślałam:) ale ostatecznie stanęło właśnie na xa jak widzisz;) a mi ten fioletowy się podobał,ale P. nie za bardzo:)

Natalia:d wózek to chyba była dla mnie najważniejsza część:D teraz poluję na fotelik:)

dziewczyny:D co Wy z tym praniem ubranek:D:D:D

Marciaaa....ale ja bym się wkurzyła...;/;/ współczuję..

Ostatnia edycja:
No solenizant poszedl spac:) dal dzis popalic...
Anastazja: super wozeczek:)
Marcia: nie denerwuj sie;)

Ja ubranka zaczne prac w przyszłym tyg chodz kurcze... nie bardzo mam gdzie je chowac... musze nad jakas komoda pomyslec... ale znow ta kasiorka... teraz tyle wydatkow... chyba ze sie wstrzymam do po slubie:p i w tedy bede miala komode:) ale boje sie troche to zostawiac na miesiac przed:)

ide sobie zrobic pierogi z serem :)

reklama
Do góry