reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2012

Ewelina...ale przygodę miałaś!! ale dobrze, że leki pomogły!! teraz leż już spokojnie do stycznia i czekaj na dziecię!! i odpoczywać mi proszę, bo przez kolano wezmę!

Bakalia...faceci w ogóle są dziwni...mój był wielce obruszony jak kazałam mu wynieść komplet mebli z mieszkania (były tragiczne...białe z czerwoną lamówką...faktycznie niezniszczone, ale no proszę...dla studentów to one się nadają, ale ja chcę mieć normalny dom, a nie mieszkanie studenckie)..no i przy wynoszeniu było jaka to ja maruda jestem:p ale przynajmniej postawiłam na swoim:D:D on i tak w wielu sprawach miał prawo głosu, chociaż mu się nie należało, więc niech teraz "cierpi"...no, ale w każdym bądź razie stanęło na moim i tego obrzydlistwa w domu już nie mam:D teraz czekam, aż odmaluje ściany, odbierzemy łóżeczko dla Hanki i wszystko poustawiam:D:D

Justyś:) a koleżanka w jakim wieku jest?? dzidzi nie planowała??

kurde...ale dobra ta brokułowa mi wyszła:D zjadłabym z łakomstwa już:p ale poczekam na P. niech on już wraca, bo nie wytrzymam:p

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Dziewczyny :)

Nasz urlop powoli zbliża się ku końcowi. Trochę się boję podróży powrotnej, zwłaszcza, że Remik daje mi ostatnio popalić. Całą noc ból kręgosłupa, dodatkowo kłucie w podbrzuszu. Z tym, że bez twardnienia, więc pewnie po prostu naciska na jakiś nerw i stąd to wszystko. Ale oczywiście, jeśli będzie się powtarzać pojadę do szpitala (tu nie mam 15 minut pieszo, tylko 15 minut samochodem).

Poza tym u nas dobrze :) Was trochę ciężko nadrobić, ale się staram ;)

Co do siary - pojawiła się u mnie ok. 22 tygodnia ciąży. Od razu bardzo widoczna i nie do pomylenia z niczym.Ostatnio jest jej jakby więcej i chyba pora kupić wkładki laktacyjne... Pocieszam się tym, że może nie będę miała problemów z karmieniem małego, skoro pokarm tak się ze mnie wyrywa ;)

Anastazzja Kumpela w moim wieku (23 lata) ona w szoku dlatego, że od dawna powtarzała, że na pewno w ciąże nie zajdzie, a tu surpirse:-) Nie planowała ( podobnie jak ja) i jak ja odstawiła pigułki i zaszła.
Ja też zrobiłam obiadek i czekam na mojego królewicza, ale chyba sama zacznę jeść bo już nie mogę ;-)

Justyś to w moim wieku też;P ja też nie planowałam dziecka:) ale nie dlatego, że nie chciałam, a że miałam nie móc mieć własnego potomka:) więc moja Hanka to mój mały cud:):) z którego BAAARDZO się cieszymy:) chociaż TŻ na początku nie był zbytnio zadowolony, bo w szoku był, ale teraz gada do Hanki i przywołuje ją do porządku:p

Anastazzja U mnie w planach dzieciątka też nie było. I podobnie lekarz mi powiedział, że mogę mieć problemy z zajściem w ciąże. Odstawiłam pigułki, bo mi od nich wątroba wysiadała i cud...:-) Po odstawieniu zaszłam;-) A słyszałam wiele razy, że jak długo się bierze tabletki, że można nawet 3 miesiące być bezpłodnym. Ale cóż nie żałuję, że to się stało akurat teraz:-)

ja za to słyszałam że po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych bardzo łatwo jest zajść w ciąże :)
cieszę się bardzo Anazstazja, Justyna że postawili u Was błędną diagnozę bo dzieciątko to cud! i każda kobieta powinna mieć szansę z takiego cudu skorzystać :-)
u mnie dzieciątko w 100% planowane ;-)

Ja się zbytnio diagnozą nie martwiłam, sama nie byłam pewna czy kiedyś bym chciała mieć dzieci, czy nie;-) Ale jak się pojawił nasz "cud" to zachciałam barrrdzo:-)

po prostu wcześniej nie miałaś rozwiniętego instynktu macierzyńskiego tak mi się wydaje :) dlatego diagnoza nie była dla Ciebie straszna ;-) takie mam wrażenie że jest bardzo mały odłam kobiet które nie chcą mieć dzieci.. i całe szczęście :)

Fazerkamm dokładnie. Dużo kobiet może i nie chce mieć dzieci, ale jak się okazuje, że są w ciąży to instynkt zaczyna działać;-)
Ja bym chciała mieć gromadkę dzieci, max trójkę:-)

reklama
Do góry