reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Asteria ja nawet jakim P. pokazała co ma zrobić to i tak w końcu musiałabym poprawić po nim albo sama zrobić, ale Wy leżcie i odpoczywajcie ;)
Co do cukrzycy mi na szczęście lekarz powiedział, że organizm nie ma zdolności do tej choroby więc ulżyło mi. na czczo miałam 76, a po dwóch godzinach (glukoza 75gramów) 77

Gosiu widać nie najmilsze te pielęgniarki..

reklama
zaraz napiszę sms-a do K aby wracając z pracy pojechał do apteki i kupił te tabletki i jakiś syrop.
NIE NIE NIE nie mogę być chora, wytaczam wojnę tej wstrętnej bakterii która mnie właśnie atakuje, wieczorem zaaplikuje sobie miód,czosnek i mleko BAKTERIO GIŃ !!! :-D

Natalia - witamy w naszym gronie :-) dziękuję za info.

Asteria - jak to dobrze że już jesteś z nami, zdróweczka i oszczędzaj się kobitko.

Dyspozycja odnośnie kupna leków wydana ;-) mój domowy termofor (czyt.KOT) wpadł w moje ręce, przytuliłam go i słuchał właśnie jego mruczenia.
Bakaliaa - super że wyniki na glukozę wyszły dobrze, problem z głowy. Mnie te badanie czeka i też liczę że nie będzie z tym problemu.

reklama
Hej! Nie było mnie pare dni, bo zmagałam się z przeziębieniem. Tydzień faszerowania się czosnkiem zdało egzamin. :tak: Lekarka pozwoliła na tantum werde ale mi pomagało przez 1 dzień. Zaleciła pogryźć surowy czosnek:rofl2: i połknąć. Zmusiłam się i jakoś przeżyłam. Ale przeżycie ciężkie...
Kasia zdrówka. Trzymam kciuki.
Cukiereczek trzymaj się, będzie dobrze.

Do góry