Cukiereczek, trzymaj się kochana, ja trzymam kciuki żebyś z córeczką w brzuszku do domu szybko wróciła, a jeśli malutka aż tak bardzo chce się już zobaczyć z mamusią to żeby wszystko było w najlepszym porządku. Ściskam CIę mocno!
reklama
dzien dobry.
cukiereczek pol nocy nie przespalam bo sie martwilam ale zobaczysz wszytsko bedzie dobrze bylebys sie nie denerwowala. trzymam kciuki
u nas szaro buro zimno wiec jak nic spowrotem trzeba do lozka pomaszerowac
cukiereczek pol nocy nie przespalam bo sie martwilam ale zobaczysz wszytsko bedzie dobrze bylebys sie nie denerwowala. trzymam kciuki
u nas szaro buro zimno wiec jak nic spowrotem trzeba do lozka pomaszerowac
Asteria
Wdrożona(y)
cukiereczku trzymaj sie w dwupaku jak najdluzej...
Ja juz w domu... po poludniu tylko podjechac po wypis. zostawic 2 chłopów w domu... poprostu sajgon... ale zawsze mogło byc gorzej
milego dnia dziewczyny
Ja juz w domu... po poludniu tylko podjechac po wypis. zostawic 2 chłopów w domu... poprostu sajgon... ale zawsze mogło byc gorzej
milego dnia dziewczyny
tiramisu1976
Fanka BB :)
cukiereczku trzymaj sie w dwupaku jak najdluzej...
milego dnia dziewczyny
jak miło Cię przeczytać
odpoczywajcie i dbajcie o siebie!
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
welcome back Asteria
i ja sie witam. LEzaczkuje bo dziecie mi padło Zaraz zjem sobie muffinka, potem do kosmetyczki i wieczorem mam wyjscie z dziewczynami z BB do knajpki
i ja sie witam. LEzaczkuje bo dziecie mi padło Zaraz zjem sobie muffinka, potem do kosmetyczki i wieczorem mam wyjscie z dziewczynami z BB do knajpki
Asteria
Wdrożona(y)
super Asteria, że już jesteś.Mam nadzieję, że juz nie boli. buźka
Niestety caly czas na lekach przeciw bolowych... ale jest nieco lepiej nauczyla mnie polozna jak mam "obracac" mała zeby nie uciskała...
tiramisu1976
Fanka BB :)
udanych pogaduszek z dziewczętami :-)wieczorem mam wyjscie z dziewczynami z BB do knajpki
reklama