reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Witam Dziewczyny!

​A ja dzis uradowana! Obronilam sie na 4.5 i jestem happy :-) Milenka mi w brzuszku pomogla. Wklejam nasz fotki przed obrona - dla Alki ;-) Ale jak tak na siebie patrze-to juz niezly grubasek sie zrobilam :-D

Ciesze sie, ze u Was same pozytywne wiesci i oby tak dalej :-)

Jesli chodzi o naszego Maluszka, to do wrzesnia planuje siedziec w domku. Ale od wrzesnia chcialabym bardzo zaczepic sie gdzies w szkole i pracowac. I wtedy pozostaje nam zlobek albo opiekunka. Moja Mama bylaby chetna mi pomoc ale mieszka 60km ode mnie i to nierealne (jedynie dorywczo), a Tesciowa pracuje-a zreszta mieszka 130km od nas. Tyle, ze gdyby mi sie udalo znalezc prace, to nauczyciel ma ok. 4-5 godzin dziennie plus jakies zebrania, ale to zawsze mniej niz 8 godzin dziennie, wiec jakos damy rade :-) Wiec musze sie zorientowac w cenach u nas i jak to wyglada.

Pozdrowionka :-)

Załączniki

• 19.10.11 (1).jpg
    19.10.11 (1).jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 51
  • 19.10.11 (2).jpg
    19.10.11 (2).jpg
    9 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Melisa - gratulacje !!! :-) no tak mając taką pomoc w brzuszku to nic dziwnego :-)
Matko dziewczyno jak Ty wyglądasz!!! nic tylko powinnaś co roku chodzić w ciąży :-) wyglądasz PRZEŚLICZNIE.

nigdzie:D jeden poród już mam za sobą, więc wiem czego się spodziewać na następnym:) a gdzie mniej więcej mieszkasz? może będziemy razem chodzić na spacerki:p
No to faktycznie szkoła rodzenia w twoim przypadku odpada. Ja się zapisałam w przychodni przy gminie bo mam tu najbliżej i spodobała mi się położna więc 8 listopada zaczynam.

Melisa GRATULACJE!!! No i wyglądasz rewelacyjnie!!!!

A ja witam po kilku dniach niebecności. Nawet nie staram się nadrobić.
Mój przedszkolak znowu w domu, trzeci raz na antybiotyku:-( Dotychczasowy rekord bez choroby wynosi 7 dni - licząc od 1 września. A przez 2 lata i 8 miesięcy raz miał kaszel, raz zapalenie spojówek i katar przy ząbkowaniu:baffled:

Bakalia- a Ty kiedy sie nam pokazesz? Pewnie tak super wygladasz i nie chcesz nam pokazywac, zeby nam glupio nie bylo ;-)

hahaha, Melisko zabawne ;) Pokaże się Wam mam to w planach, ale tylko nigdy mi okoliczności nie sprzyjają - postanawiam poprawę i wiem że już dawno miałam coś tu wrzucić, więc w końcu to zrobię - nawet dla siebie żeby mieć pamiątkę ;)

znacie jakiś dobry sposób na wysuszone usta? mam problem od tygodnia i nawet balsam do ust z oliwek nie pomaga..

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry