reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

ja nienawidze piwa, nigdy nie lubilam :no:
dzis powysylalam jeszze kilka formularzy na darmowe próbki dla maluszkow, zobaczymy co przyjdzie:-)
teraz wlasnie sie wykapalam, wysmarowalam oliwką której zapach kocham wręcz,
pije wode gazowaną zimniutką, slucham sobie boba marleya - no women no cry:-D
i czekam z maleńką na tatusia, ktory powinien sie zjawic do godzinki.

reklama
Gabryś z darmowych próbek bebilon po zarejestrowaniu i podaniu że jest się w ciąży lub posiada dziecko wysyła promocyjne paczki, ja dostałam pierwszą tydzień temu a w niej miś od bebilonu kolejna będzie kiedy maluszek się pojawi i chyba z tego co pamiętam to do roku czasu wysyłają.. ale muszę to dokładnie sprawdzić ;)

Ewelina-:szok: a to może rzeczywiście. U nas zapisy są tylko na dany rok żeby kazdy miał szansę a dostanie się nie zalezy od kolejności podań bo podobno było dużo problemów i bitwy w dniu zapisów
W takim razie mój błąd- myślałam że wszędzie jest tak samobo tylko z takim sposobem się spotkałam

bakaalia dokładnie o tę sałatkę mi chodziło :) Z tym że ja nie bawię się w każdorazowe gotowanie buraczków tylko korzystam z takich, które robiłyśmy z mamą do słoików na zimę. Ekspresowo się ją robi i jak dobrze przyprawisz to w smaku jest całkiem przyjemna. Ja bardzo polubiłam żelazo w takiej formie :)

Nie przepadam za samymi buraczkami, okazjonalnie mogę zjeść do mięsa zamiast surówki, ale najlepiej mi "wchodzą" jak są z czymś pomieszane. Jak w tej sałatce.

ten wózek dwuosobowy troszkę dziwnie wygląda, ostatnio podobny prowadziła babeczka w mieście ale dzieci niestety się kłóciły, bo to które siedziało z tyłu nie widziało nic i popychało te z przodu..

Na szczęście gówniarzyk będzie za mały żeby coś gadać, czy kopać Natalię. Mnie ta dwójka potrzebna na przetrwanie zimy, żebym czasem w domu nie była uziemiona. Natalia jak tylko woza zobaczyła powiedziała, że ona siedzi z przodu :-D
Po zimie zamienię wózek w wariant jednoosobowy, zresztą Nacia już teraz funkcjonuje bez wózka, no ale wiadomo - dzieci się uwsteczniają, poza tym zimą będzie mi po prostu wygodniej.

Ostatnia edycja:
witam Panienki!:)

ja dziś znów padam na ryjek...uczelnia ewidentnie chce mnie wykończyć....miałam Was dziś nadrobić i duuuupa:( ale może jutro jak wcześniej wrócę to przysiądę i poczytam;D

reklama
Do góry