reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

ja nienawidze piwa, nigdy nie lubilam :no:
dzis powysylalam jeszze kilka formularzy na darmowe próbki dla maluszkow, zobaczymy co przyjdzie:-)
teraz wlasnie sie wykapalam, wysmarowalam oliwką której zapach kocham wręcz,
pije wode gazowaną zimniutką, slucham sobie boba marleya - no women no cry:-D
i czekam z maleńką na tatusia, ktory powinien sie zjawic do godzinki.

reklama
Gabryś z darmowych próbek bebilon po zarejestrowaniu i podaniu że jest się w ciąży lub posiada dziecko wysyła promocyjne paczki, ja dostałam pierwszą tydzień temu a w niej miś od bebilonu kolejna będzie kiedy maluszek się pojawi i chyba z tego co pamiętam to do roku czasu wysyłają.. ale muszę to dokładnie sprawdzić ;)

Ewelina-:szok: a to może rzeczywiście. U nas zapisy są tylko na dany rok żeby kazdy miał szansę a dostanie się nie zalezy od kolejności podań bo podobno było dużo problemów i bitwy w dniu zapisów
W takim razie mój błąd- myślałam że wszędzie jest tak samobo tylko z takim sposobem się spotkałam

bakaalia dokładnie o tę sałatkę mi chodziło :) Z tym że ja nie bawię się w każdorazowe gotowanie buraczków tylko korzystam z takich, które robiłyśmy z mamą do słoików na zimę. Ekspresowo się ją robi i jak dobrze przyprawisz to w smaku jest całkiem przyjemna. Ja bardzo polubiłam żelazo w takiej formie :)

Nie przepadam za samymi buraczkami, okazjonalnie mogę zjeść do mięsa zamiast surówki, ale najlepiej mi "wchodzą" jak są z czymś pomieszane. Jak w tej sałatce.

ten wózek dwuosobowy troszkę dziwnie wygląda, ostatnio podobny prowadziła babeczka w mieście ale dzieci niestety się kłóciły, bo to które siedziało z tyłu nie widziało nic i popychało te z przodu..

Na szczęście gówniarzyk będzie za mały żeby coś gadać, czy kopać Natalię. Mnie ta dwójka potrzebna na przetrwanie zimy, żebym czasem w domu nie była uziemiona. Natalia jak tylko woza zobaczyła powiedziała, że ona siedzi z przodu :-D
Po zimie zamienię wózek w wariant jednoosobowy, zresztą Nacia już teraz funkcjonuje bez wózka, no ale wiadomo - dzieci się uwsteczniają, poza tym zimą będzie mi po prostu wygodniej.

Ostatnia edycja:
witam Panienki!:)

ja dziś znów padam na ryjek...uczelnia ewidentnie chce mnie wykończyć....miałam Was dziś nadrobić i duuuupa:( ale może jutro jak wcześniej wrócę to przysiądę i poczytam;D

reklama
Do góry