reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Gabryś ja jakoś od 4 miesiąca nie widzę swoich miejsc intymnych ;-) golę się na oślep no i lusterko odpowiednio postawione co nieco pomaga :) mężuś sprawdza czy dobrze ogolone :-p jak już nie będę dawała rady sama golić to on to będzie robił :-D a co do nóg chyba mogę rzec że jestem szczęściarą bo mam bardzo malutkie jaśniutkie owłosienie i szczerze mówiąc w zimę golę się raz na 2-3 miesiące i to tylko dlatego że mam taki kaprys a nie że widać te włoski czy coś podobnego :)
zawsze zazdroscilam kobietkom, które wlasnie maja jasne włoski, bo ja mam czarne i na nogach odrastaja mi praktycznie na drugi dzien :wściekła/y: juz jak sie urodzilam to mamuska mowila, ze mialam wloski na uszach i plecach ktore pozniej oczywiscie sie wytarły haha :-) hm, niby nie wstydze sie swojego faceta ale smiesznie mi sie wyobraza taka sytuajcja, kiedy ja rozloze przed nim nozki a on ucieszony z maszynka w dloni haha :-D

reklama
nogi jeszcze moge sama, pod koniec pewnie maz bedzie sie bawic moja maszynka, wyzej nie musze, pare dobrych lat temu zameldowalam mezowi, ze ide na laser, bo dluzej tego nie zniose, moze z nogami zrobie to samo w koncu

Gabryś mam koleżankę która ma bardzo mocne owłosienie właśnie na nogach i jak ogoli nogi to już na drugi dzień ma masakrę.. i depiluje się woskiem :) na dłużej kobiecina ma spokój :) także polecam i Tobie wosk :)

Gabrys co do golenia to nogi jeszcze daje rade ale wyzej to od dluzszego czasu mam juz chorobe lustrzana :-) i gole sie na wyczucie (musze sie troche powyginac ale daje rade ) a maz sprawdza czy ok :) a jemu raczej bym nie dala sie ogolic hehe umarlabym ze strachu hihi
ja mam taka maszynke, która nie ma szans sie zaciac wiec bede spokojna. moja kolezanka jest w 9 mies ciazy i uwaza za naturalne, ze maz ją tam goli :-)

GoskaRW - nie wiem, wózek wydaje sie bardzo wporzadku, ma duzo przydatnych funkcji z tego co widze, a powiem Ci ze wg mnie jak na taki wózek ktory ma juz siedzonko itepe to nie kosztuje az tak wiele.

livastrid - ahh, to rzeczywiscie masz dobrze. kiedys sama interesowalam sie tymi zabiegami laserowymi, ale nie wiem wkoncu czy sa one skuteczne i ile kosztuja.. ponoc tez trzeba je powtarza iles razy.

fazerkam - wosk jak dla mnie mega boli :zawstydzona/y: i w sumie probowala kiedys w domu ale nie umie tego zrobi sama dokladnie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gabrys, przy takich piorach bym oszalala a tak mam spokoj. 10 razy powtarzalam, ostatnia dawka byla bardzo mocna. Laska co mi robila, powiedziala, ze powinnam hormony brac, bo moze wrocic przy takim zaroscie:-p. Tylko, ze ja nie moge ich brac, wlosy poki co nie wyrastaja

z przodu ma piankowe koła chyba a ja chcę pompowane :) ale to kwestia gustu...
nie uważasz jednak, że ma nienaturalnie dużą budkę przy gondoli??

Ja nie znam się na wózkach i nie wiem jaka jest naturalna wielkość :) Ale sklep mamy dość blisko z tymi wózkami i chyba podejdziemy i sprawdzimy. Cena mnie kusi, kolorystyka też i to, że niemieckie. Mam poczucie, że jak coś jest niemieckie to powinno działać długo :) (kolorystyka mnie kusi, bo ładny wzór i mały wybór a duży wybór jak jest to mnie przeraża).

A, i jeszcze Wam powiem, że mam kolegę pediatrę (jeśli to ma jakieś znaczenie) i poszedł do sklepu, kupił wózek jakiś polski za 800 zł (sklep przy targu), który był najdroższym wózkiem w tym miejscu i jest bardzo zadowolony. Jeździ, dzieciaczek nie marudzi, wygodnie mu. W foteliku by cały dzień siedział. :)

astrid - i ile w sumie wyszedl ci koszt? ;>

tak nawiasem, to ja jakis czas temu wypelnilam krotki formularz na jednej stronce,
i wlasnie przed chwila dostala miniaturki kosmetyków dla dzidzi johnson's baby :)
szamponik, krem na odparzenia, balsam, i cos tam jeszcze :)
ucieszona jestem hehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A, i jeszcze Wam powiem, że mam kolegę pediatrę (jeśli to ma jakieś znaczenie) i poszedł do sklepu, kupił wózek jakiś polski za 800 zł (sklep przy targu), który był najdroższym wózkiem w tym miejscu i jest bardzo zadowolony. Jeździ, dzieciaczek nie marudzi, wygodnie mu. W foteliku by cały dzień siedział. :)
Masz rację, bo my wózki kupujemy bardziej pod siebie, niż pod dzidzię, gdyż dzieciaczkowm wygodnie będzie niemal w każdym :)

reklama
astrid - i ile w sumie wyszedl ci koszt? ;>

nie pamietam, to bylo z 6-7 lat temu, robilam w Kosmedica, pamietam, ze byly promocje typu przy 3 zabiegu iles procent mniej, przy 8 mialam juz gratis wszystko jakos tak bylo. Ale i tak wydalam bardzo duzo / oprocz calego bikini robilam tez brode, szyje, paszki/ do 10 razy powtarzalam brode, bikini do 9, pozostale czesci zeszly kolo 6 zabiegu

Do góry