reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Donia no właśnie miałam 36/38 rozmiar przed ciążą..
Anielka a ile masz cm w biodrach/pupie?? na długość to nawet nie patrze bo wszystkie są na mnie za długie i muszę albo podwijać albo skracać :p

u mnie babka piaskowa właśnie zrobiona.. teraz robi się obiadek :) żeberka, ziemniaczki, marchewka i cebulka z piekarnika :)

Ostatnia edycja:
reklama
My już po obiadku i zakupach.
Byłam w biedronce i kupiłam lovele. Byłam też w rossmanie po kosmetyki nivei i sprawdziłam cenę proszku. Był w promocji z 19,99zł a w biedronce po 16,99zł razem z płynem do płukania więc się opłaca. Dzięki Wam :tak:

Moja koleżanka bardzo sobie chwali Dzidziusia... a ja odświeżałam ubranka po synku dla Malutkiej w płynie do prania odzieży dziecięcej wyprodukowanym dla auchana... delikatnie pachnie a ubranka są miękkie i miłe w dotyku...

o to ja też skoczę jutro do Biedronki, może jeszcze będzie płyn w promocji :)
jesteście skrabnicą wiedzy
a ja wczoraj na allegro u jednego użytkownika zakupiłam wszystkie produkty higieniczne (majtki jednorazowe, wkładki laktacyjne, cązki do paznokci, termosy do butelek, smoczki, pojemniczki itp), sprzedawca ma tego z 15 stron a tylko raz zapłaciłam za przesyłkę, no i tanio i chodzić po sklepach nie muszę.
A teraz zajadm draże śmietankowe, nie jadłam ich od stu lat, a teraz smakują przepysznie :)

Dzień dobry wieczór :)
Ale się dzisiaj unudziłam na tych zajęciach. Słuchajcie - moje maleństwo albo nie lubi nudnych wykładów albo się na mnie obraziło :eek: Dokładnie od dwóch dni nie czuję ruchów! Dzisiaj tylko jeden kopniak w pociągu, ale jeden :( A wczoraj wieczorem też cichuteńko sobie siedziało - normalnie wieczorem (mamy swoją godzinę szczytu między 22 a 23) przykopuje aż boli, a wczoraj nic :( Mam się martwić? Jak długo ono może sobie tam siedzieć tak cicho?
Zaraz zgłupieję - pukam w brzucha, mówię do brzucha, wiercę się i wciąż cisza. :(

reklama
moja też była smutna przez dwa dni, po tym jak wyjechał tatuś, obraziła się i nic
mi radzili zjeść czekoladę, położyć się na poku i policzyć ruchy do 10 albo przez godzinę, jak sie zacznie ruszać to ok
dzidzia może mieć gorszy dzień :)

a swoją drogą podziwiam Cię za te studia, ja jak mam wysiedzieć 2,5h w szkole rodzenia to wiercę się jak bym miała robaki, dobrze, że w pracy mam wygodny fotel :-D

Do góry