reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

reklama
ulala!! zakupy:p ja sama muszę wybrać się do biedronki (mam pod domem:p) po te chusteczki i proszek co mówiłyście, że jest teraz w promocji:D:D

a gołąbki też bym zjadła chętnie:D:D szkoda, że mięsa nie jem...;:)P

U nas też weekend pełną parą, sprzątanie, gotowanie ;-) Jak co sobotę.
Dzisiaj rano mój D. dotykał brzuch mi i nagle dostał kopniaka, obudził mi dzieciątko:-) kiedy ja przystawiłam rękę to się uspokoiło. Fajnie się poczułam jak się tak zgadali:-)

Hej dziewczynki

a ja mam dzisiaj w planach WIELKIE PRANIE ciuszków malutkiej, ciuszków jest aż trzy kartony po TV i muszę się za to zabrać bo mnie grudzień zastanie, a chcę sobie na spokojnie uprać i poprasować te małe cudeńka :-)
Dzisiaj w domu sama bo K z szefem na delegacji w Niemczech ale mam już plany na dzisiejszy dzień i jakoś zleci, a jutro jak pogoda dopisze wybierzemy się na spacerek.

Miłego dnia wszystkim babeczkom i ich brzuszkowym maleństwom :-)

Kobietki a ja mam pytanie.. ma któraś ciążowe jensy z H&M rozmiar 38?? jak tak to ile macie w biodrach? właśnie zadzwoniła do mnie znajoma że jest tutaj przecena na takie spytała się jaki mi rozmiar wziąć czy 36 cz 38 i powiedziałam jej że 38 ale kurczę boje się że będą za małe :/ dopiero jutro się z nią będę widzieć.. już się doczekać nie mogę kiedy zobaczę te spodnie :) bo za grosze je wzięła.. jejuś oby były dobre!!!!!!

Ostatnia edycja:
fazerka, ja noszę 40 na codzień, a te z H&M kupiłam 42 i są trochę za duże. Ale one mają regulację gumką także w pasie więc ją ścisnęłam i jest ok. Weź sobie ten rozmiar, który nosisz na codzień, nie większe, one są ze strechem

reklama
Fazerkam-ja nosze ciuszki z H&M , ale rozmiar rozmiarowi nierowny. Jedne mam 38 inne 40 . Trzeba mierzyc, bo jakos dziwnie oni je szyja ;) Poza tym sa za dlugie jak na mnie ;)
Narobilyscie mi smaka na golabki i wyslalm meza po produkty:happy:

Do góry