reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
ulala!! zakupy:p ja sama muszę wybrać się do biedronki (mam pod domem:p) po te chusteczki i proszek co mówiłyście, że jest teraz w promocji:D:D

a gołąbki też bym zjadła chętnie:D:D szkoda, że mięsa nie jem...;:)P

U nas też weekend pełną parą, sprzątanie, gotowanie ;-) Jak co sobotę.
Dzisiaj rano mój D. dotykał brzuch mi i nagle dostał kopniaka, obudził mi dzieciątko:-) kiedy ja przystawiłam rękę to się uspokoiło. Fajnie się poczułam jak się tak zgadali:-)

Hej dziewczynki

a ja mam dzisiaj w planach WIELKIE PRANIE ciuszków malutkiej, ciuszków jest aż trzy kartony po TV i muszę się za to zabrać bo mnie grudzień zastanie, a chcę sobie na spokojnie uprać i poprasować te małe cudeńka :-)
Dzisiaj w domu sama bo K z szefem na delegacji w Niemczech ale mam już plany na dzisiejszy dzień i jakoś zleci, a jutro jak pogoda dopisze wybierzemy się na spacerek.

Miłego dnia wszystkim babeczkom i ich brzuszkowym maleństwom :-)

Kobietki a ja mam pytanie.. ma któraś ciążowe jensy z H&M rozmiar 38?? jak tak to ile macie w biodrach? właśnie zadzwoniła do mnie znajoma że jest tutaj przecena na takie spytała się jaki mi rozmiar wziąć czy 36 cz 38 i powiedziałam jej że 38 ale kurczę boje się że będą za małe :/ dopiero jutro się z nią będę widzieć.. już się doczekać nie mogę kiedy zobaczę te spodnie :) bo za grosze je wzięła.. jejuś oby były dobre!!!!!!

Ostatnia edycja:
fazerka, ja noszę 40 na codzień, a te z H&M kupiłam 42 i są trochę za duże. Ale one mają regulację gumką także w pasie więc ją ścisnęłam i jest ok. Weź sobie ten rozmiar, który nosisz na codzień, nie większe, one są ze strechem

reklama
Fazerkam-ja nosze ciuszki z H&M , ale rozmiar rozmiarowi nierowny. Jedne mam 38 inne 40 . Trzeba mierzyc, bo jakos dziwnie oni je szyja ;) Poza tym sa za dlugie jak na mnie ;)
Narobilyscie mi smaka na golabki i wyslalm meza po produkty:happy:

Do góry