reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Cześć dziewczyny!
Ale dzisiaj naprodukowałyście, ale może nadrobię.
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Matki! I gratulacje dla nowych mamusiek.
Co do libido to ja w poprzedniej ciąży fatalnie, bo miałam mdłości od rana do wieczora przez 3 miesiące i teraz to samo. Później jak już brzuszek przeszkadzał to też nie bardzo, ale może w tej ciąży już nie będziemy się tek bać. Tylko nich te mdłości już miną...
Karmelowa, to podziwiam, że wytrzymujesz bez mówienia, po mnie itak by było widać, bo strasznie się męczę przez te mdłości, a spać chodzę prawie z Matim:-)
Co do Marcepanka, to ja już się zamotałam i obecnie nie mam zdania. Ale na forum mam maj 2010 był przypadek jednej, która się podawała za mamę wklejając cudze zdjęcia, co wyszło, przeprosiła i zniknęła. Ale skończmy kurczę juz ten temat!
Jeśli nasze dziecko będzie dziewczynką, to będzie miała na imię Natalka. A dla chłopca to nie wiem, moze Mikołaj.
PolaNegri, bedzie dobrze, trzymam kciuki, do wtorku już nie daleko.
Kawa? Jedną słabą dziennie muszę wypić, bo inaczej to już zasnęłabym na stojąco;-)

reklama
nas tutaj obrzucaja jakimis postami ze obrazamy marcepanke
jak my tego nie zaczelysmy tylko ktos z innego dzialu wkleil posta o niej
ja nawet nie myslalam ze ktos cos moze krecic i napisalam jej ze mi przykro
tymbardziej ze w styczniowkach mamy jeszcze dwie inne dziewczyny co stracily dzieci
i nikt o nich nie wspomnial
wiec nie wiem o co ten szum
moze te co go robia niech napisza do tej co pierwsza wkleila ten post czyli do b_ialej

A co do imion fajnie by bylo taki watek otworzyc
my dla dziewczynki mamy Hania a dla chlopca Leo lub Leon

Ostatnia edycja:
Pati.b.
Bardzo proszę żebyś nie rozsiewała tutaj strachu. Ja nie życzę sobie czytać takich rzeczy i nie zasłużyłam by mnie straszono. Przeszkadza mi to i raz jeszcze proszę abyś sie powstrzymała i własną frustrację wyrażała w innym miejscu, a nie używając nas do tego, bo żadna z nas nie ma złych intencji i zasługujemy na spokój i miejsce przyjaznej , bezpiecznej rozmowy.
Dziękuję i pozdrawiam.

Ja mam pytanie czy ktoras moze proswadzi dla siebie lub swoich pociech internetowy pamietnik, blog? Bo ja chetnie bym Was blizej poznala i sobie Was co nie co poczytala ;-)
Ja prowadzic bloga zacczelam jeszcze w ciazy z Hanifka jak bylam w 2007 roku, niestety z racji przenoszenia go w inne miejsce dwa lata poszly w zapomnienie, zostaly usuniete, ale wszytkie wspomnienia od roku 2009 do dzis mam zapisane. Fajnie tak czasami wrocic w do przeszlosci :tak:

Ostatnia edycja:
o super pomysł:) moja mama pisała taki pamiętnik .naprawdę cudowna sprawa.
a co do poronień to dziś właśnie przeczytałam, że któraś z was poleca pisać afirmacje: w styczniu urodzę zdrowe dzieciątko.tak więc na moim lustrze w łazience i na lodówce już wisi taka cudowna karteczka.polecam, bo pomaga :-)

a powiedzcie mi laski kiedy słychać na usg, jak serduszko bije?

mama.jpg Moje Drogie, oto ja oczami mojej córki :). Prezent na dzień mamy.

reklama
Do góry