ewelina26k
Fanka BB :)
ja lubie kawę ale typu latte machiatto, mocha ale teraz raz w tyg tylko piję. Kiedys piłam kawę nałogowo, ale w pewnym momencie pomyslałam, że czas się odzwyczaić i na drugi dzień już nie piłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Livastrid, plamię, lekarze kazali mi leżeć. Mam nadzieję, że tylko dmuchają na zimne
Kawa - na razie piję, zobaczymy jak długo jeszcze.
Poprzednio piłam tylko wodę, ewentualnie z dodatkiem cytryny. Dopiero pod sam koniec zaczęłam pić herbatę. Przez większość ciąży były po prostu obrzydliwe w smaku.
Pati.b: ten temat miał być dawno zamknięty i nie poruszany tutaj. Ile można o tym czytać? Ja osobiście tą sprawą się nie interesuje, to każdego sprawa co pisze, byle nie było obraźliwe...