reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

reklama
Witajcie, ja dziś znów u rodziców aż do soboty rano kiedy to P. po mnie przyjedzie i wrócimy dokańczać remont w kuchni ;)
Przechodzę teraz problemy z internetem, chyba wszystkie kable się zbuntowały i muszę korzystać ze stacjonarnego komputera - a nie za wygodnie mi siedzieć tak przy biurku...

Gośka mnie lekarz przy każdej wizycie bada ginekologicznie - najpierw ze mną rozmawia, wypytuje później bada i znów rozmawiamy, nawet jak nie byłam w ciąży a przychodziłam po receptę czy coś to też mnie badał "w razie czego"
Antonufka udanej wizyty! :)

widze, ze chyba nie tylko u nie kabel od laptopa sie zepsuł, bo i rowniez nie chcial net chodzic ;/
ale juz wszystko jest okej, wiec jestem.

nie bylo mnie kilka dni, a wy zdarzylyscie tyle stron zapisac, ze raczej tego nie nadrobie ;D
niedziele nareszie spedzilismy cala z A, byli u nas znajomi ktorzy na dniach spodziewaja sie maluszka, napatrzylam sie, wypytalam, i w sumie nie moge sie doczekac ich malenstwa :)
jakis czas temu pisalam wam, ze martwie sie bo moja mała sie nie rusza, i co?
poczekalam jeden dzien i jak na zawolanie zaczela kopac tak mega mocno, i czesto ze jestem w szoku!
teraz juz trzy dni daje niezle popalic wiec sie ciesze :)
wczoraj zrobilam badania, dzis ide po wyniki,
zamowilam kurteczke ktora pokazywalam wam, tą niebieska, a dzis wybieram sie z kuzynka na zakupy,
bo dostalam od A pieniadze ktore jak to ujal :D ' mam sobie przeznaczyc wylacznie na siebie, i to czego mi trzeba' :D
ucieszona jestem, bo 500 zł droga nie chodzi jak dla mnie ;>

buziaki dla was :*

Dzień doberek!

A ja dzisiaj bez Matiego przez poł dnia, bo pojechał do teściów:-) Więc skoczyłam do centrum handlowego i kupiłam mu ciepłe spodnie i rękawiczki, bo straszą że weekend strasznie zimny ma być. Jutro przyjeżdżają moi rodzice i mama zostanie do pt, bardzo się na to cieszę:-)

Co do badania, to też uważam, ze powinno być robione co wizytę. Moja ginka na każdej wizycie robi USG i szybkie badanie i mówi wtedy że szyjka ok, wszystko pozamykane i wtedy czuję się naprawdę spokojna. Moja koleżanka zmieniała lekarza w III trymestrze i była bardzo zadowolona.

Strzyga, to miłego wypoczynku!

Asteria, sukienka faaajnie, to już tak blisko!

Malutka, na pewno będzie dobrze.

Gabryś udanych polowań na zakupach, a co do braku ruchów mój mały też się jakiś czas temu nie ruszał a jak już zaczął to do dnia dzisiejszego codziennie intensywne kopanko ;)

dzieki :)
nie wiem jak was, ale mnie ciagle kopanie malutkiej uspokaja wrecz :)

musze kupic jakies wsuwane buty na zime, bo te botki ktore mam teraz sa sznurowane, i kiedy przychodzi mi je rozwiazac i zdjac to masakra :p

ja też tak mam :-D jak synuś kopie to uśmiecham się sama do siebie i cieszę się że go czuję :) nawet jak zaboli :-p
a co do butów to nie przesadzaj z ceną.. jak już musisz kupić to kup.. ale bierz pod uwagę że stopa mogła Ci się zmienić i po porodzie buty mogą nie pasować na Ciebie :)
ja w tym roku zostaję przy adidaskach :)

szczerze mowiac to nie pomyslalam, ze po porodzie stopa moze sie zmienic.
wiec wezme to pod uwage :)
co do adidasów i tego typu butow to nigdy ich nie nosilam, i nigdy nie bede, poniewaz zle sie w nich czuje,
poza tym ubieram sie tak, ze adidasy nie pasowałby mi totalnie. :p

reklama
fazerkam ma rację, z butami trzeba uważać bo nie warto wydawać dużej kasy na coś co potem może okazać się za małe bądź za duże.. ja w tym roku daruję sobie buty ;)

ale jednak warto sznurowane zamienić na wkładane, ja mam już problem żeby się schylić, a jak kucne to już nie wstanę.. w sklepie z dolnych półek podaje mi wszystko P. :)

Czy wiecie gdzie można kupić taki "materacyk" , gąbkę do wózka chodzi mi o wkład do gondolki żeby położyć na te dno? - bo mam w wózku oryginalny tyle że chciałabym go wymienić..

Ostatnia edycja:
Do góry