reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
dzien dobry

Melisa, powodzenia na wizycie

Pola rowniez trzymaj sie tam cieplo, do konca ciazy niedaleko:tak:

malutka wiesz a czy Ty zawsze masz ochote skakac pod niebo;-)pewnie nie, tak samo ma maluszek. Pamietaj tez, ze ma coraz mniej miejsca na odbijanie sie od kazdej macicznej scianki. Pamietam jak moja corka w ogole byla leniwa, z nia nie zaznalam szczegolnych kopniakow, nalezala do spokojnych brzusznych dzieci, do tego mialam lozysko na samym przodzie. Na pewno wszystko jest dobrze, moze po pracowitym tygodniu ma tydzien na zwolnionych obrotach;-)

tiramisu
gratuluje kilograma:-)

na zgage zalecaja migdaly, mleko, duzo wody, banany / ja po nich mam jeszcze wieksza:-D/, osobiscie pod koniec ciazy bralam gaviscon, jedyne, co na tego upierdliwca pomoglo, gdy inne srodki zawiodly

Anastazzja, no, wyjscia nie masz, musisz napisac;-)

anielkaa do grudnia niedaleko, dasz rade

dobra, musze sie zajac mala

Witajcie dziewczynki;)
Melisa powodzenia na wizycie i ślicznych obrazków dzidzi na usg
Tiramisu oj duży już bobas
A mnie przeziębienie od soboty trzyma i siedze w domu. Ale już już powoli przechodzi pozostał lekki katar i kaszel. Wczoraj byłam na glukozie..na czczo miałam 80 a po wypiciu 75 gram glukozy badanie po 2 godz wynik 107. Więc chyba dobry...??? Glukoza ochydna...bleee czegoś tak słodkiego i zarazem obrzydliwego nigdy nie miałam okazji próbować..do rana do samego wieczora miałam jej posmak.
Dawid mój kopie mocno, że aż widać jak brzuszek podskakuje;) Piękny widok i uczucie.
Buziaki

Witajcie dziewczynki;)
Melisa powodzenia na wizycie i ślicznych obrazków dzidzi na usg
Tiramisu oj duży już bobas
A mnie przeziębienie od soboty trzyma i siedze w domu. Ale już już powoli przechodzi pozostał lekki katar i kaszel. Wczoraj byłam na glukozie..na czczo miałam 80 a po wypiciu 75 gram glukozy badanie po 2 godz wynik 107. Więc chyba dobry...??? Glukoza ochydna...bleee czegoś tak słodkiego i zarazem obrzydliwego nigdy nie miałam okazji próbować..do rana do samego wieczora miałam jej posmak.
Dawid mój kopie mocno, że aż widać jak brzuszek podskakuje;) Piękny widok i uczucie.
Buziaki
na czczo 60-90 to norma
zły wynik to powyżej 140 po 2 godzinach po wypiciu glukozy 75g
więc wszystko w porządku :)

no to Dawid piłkarz będzie jak nic:)

Dziewczynki dzis się rozszalałam. Dodałam swoje zdjęcia ze ślubu i z czasów panieńskich. Więc zapraszam do looknięcia ;) Ach....to były piękne dni.. A ciąża zmienia naprawdę wszystko, przekręca świat do góry nogami ;)

Witam
Dawno tu nie zagladałam poniewaz nie miałam czasu remont nowego m wychowywanie synka. Mam do Was pytanie czy któras z Was ma założony szew na szyjce i czy twardnieje jej brzuch??Pozdrawiam serdecznie

Witam wszystkie Styczniowki,
nie zaglądałam, a raczej nie pisałam, bo mam jakiś zamulasty nastrój, pisałam o tym na innym poście. Ja już glukozę mam za sobą, do przeżycia i pierwsze zajęcia w szkole rodzenia. Było bardzo zabawnie... Uczestnicy to pary z dziećmi grudniowo/styczniowymi. Było sporo śmiechu, ale też ciekawych przystępnie przekazanych informacji.
Wszystkim studiującym życzę wytrwałości, zdaje sobie sprawę, że ciężko jest się Wam skupić. Wszystkim wizytującym się dzisiaj powodzenia, szczególnie Poli (mam nadzieję, że wszystko bedzie dobrze). A wszystkim w nienajlepszym nastroju... lepszych dni... same mi się przydadzą :-)

Dobry.
Ja juz po glukozie. Kurcze, moglam isc w pt ale chyba te 3 dni roznciy nie zrobią co ?
czy normy przy 50g sa takie same? powyzej 140 jest kaput?

ja dzis musze jechac do galerii bo wzielam 1raz aparat na raty ;)) i gula zle wypisała umowę i moja dobra wola- uczcicwego obywatela jadę dopłacić kasę a jakiś dupek mnie windykacja straszy bo oni sie muszą rozliczyc...jak mu pocisnę w tej medii...

reklama
Witam się w środku tygodnia!

Wczoraj wieczorem miałam rozrywkę bo w każdy pierwszy wtorek miesiąca chodzimy z koleżankami na kino na obcasach, tylko dla kobiet do multikina. Fajne są te wieczory, zawsze jest jakaś prezentacja, wczoraj był pokaz mody, losowanie nagród od sponsorów, lampka wina (teraz nie korzystam:-)) i coś słodkiego. No a na koniec film, przedpremiera, wczoraj akurat komedia "to tylko seks". Jeśli macie coś takiego w swoim mieście to polecam, naprawdę można się rozerwać.

tiramisu, cieszę się że Malutka zdrowa

Pola, trzymaj się kochana, pewnie już teraz nie przeczytasz, ale dopiero zauwazyłam...

fazerka, no brak słów normalnie...

Melisa, powodzenia na wizycie

Do góry