reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Witam Dziewczyny!
A ja dobrze spalam, oprocz tego, ze wczoraj bolala mnie prawa noga od kolana po kregoslup (reumatycznie), a dzis lewe kolano i nie moglam zasnac :-) Ale potem to juz spalam jak susel.
Dzis robie masy do torta, a moja Mama biszkopty, jutro sie spotykamy- laczymy jedno z drugim i tort gotowy :-) Jedziemy wszyscy z moimi Rodzicami do Tesciowej na imieniny.
A po poludniu ide na kurs.
A wieczorem... Mezus zaprosil mnie na zakupy, mam sobie wybrac cos ladnego, jakas bielizne :-) A potem na kolacje :-)
Oceanica- nie przejmuj sie takimi gburami :-)
Fazerka- i bardzo dobrze, jak sie im raz za czas cos powie, to sobie przemysla i sa tacy milutcy :-)
Milego dnia zycze! :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Anastazja hihi oby :-) bo inaczej to mu tą główkę przetrącę ;-)
Melisa otóż to! czasami trzeba ich skrzyczeć by postawić ich do pionu :-)

a tak w ogóle to dzisiaj jest święto naszych mężczyzn :-) planujecie coś dla nich przygotować?

a tak w ogóle to dzisiaj jest święto naszych mężczyzn :-) planujecie coś dla nich przygotować?

fazer chyba oszalalas
laugh.gif
co najwyzej go opieprze za to, ze mi naczyn nie umyl.

hahaha tak myślałam livastrid ja oczywiście też nie zamierzam nic przygotowywać :)

któraś z mam jest z Krakowa?? bo chyba z tamtejszego sklepu będę zamawiać wózek :-)
oto adres sklepu:
Shop I.T. P.
J.G. Pluteckie
ul. Starowiślna 44,
31-035 Kraków
może Krakowianki go znają :->?

hahaha tak myślałam livastrid ja oczywiście też nie zamierzam nic przygotowywać :)

któraś z mam jest z Krakowa?? bo chyba z tamtejszego sklepu będę zamawiać wózek :-)
oto adres sklepu:
Shop I.T. P.
J.G. Pluteckie
ul. Starowiślna 44,
31-035 Kraków
może Krakowianki go znają :->?

Ja jestem z Krakowa :-) Podaj mi link do tego sklepu, moze sie tam wybiore i wozki poogladam :-)

Dzień doberek, ja się tylko przywitam i znikam...

Koniec miesiąca więc mam zapierniczam dziś jak mróweczka w robocie....
No ale cóż - tak to jest, gdy się cały miesiąc opierdzielało na Fb i BB :)

Teraz powinnyście mi pomóc, bo tonę w papierzyskach :-)

Witam :-)
spałam dzisiaj jak dziecko jak za dawnych dobrych lat w moim pokoju u rodziców :-)
obudziłam się z uśmiechem na ustach, czasem lubię powrócić do tamtych lat myślami.

Razem z mamą czekamy aż tato wróci z pracy ok.15 i jedziemy na miasto
UWAGA !!! NA PITE I ZAPIEKANKĘ :-) zanim przyjechałam do rodziców to przed snem myślałam o tej chrupiącej, pysznej zapiekance z dodatkiem prażonej cebulki, powiedziałam mamie a mama na to " to skoro marzysz o tej zapiekance to pojedziemy i możesz zjeść nawet dwie" och... kochana maminka ale wystarczy jedna :-D już się nie mogę doczekać, a na samą myśl cieknie mi ślinka mniammm... miłego dnia kobitki.

Alka;D hehe...mogę Ci pomóc:D ja dobra jestem w takie klocki:D:D

Kasia...hmm...zapiekanka...ja w ciąży mogłabym je jeść cały czas:D:D:D teraz ostatnio mnie jeszcze na jabłka naszło:p:p

idę dziewczyny się kąpać:) mieszkanie już ogarnęłam, zjadłam śniadanko i teraz muszę zrobić tylko myju myju...do sklepu po coś do jedzenia ( i na ciasto na które nadal nie mam pomysłu:p:p)....do Hanki chyba właśnie dotarło śniadanko bo zaczęła się wiercić i kopać:D:D

reklama
Do góry