reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Anisia ladny wozek, teraz tylko trzeba poczekac na mala ksiezniczke;-)

aninaaa
dobrego cukru

adak, kiepsko, ale moze obejdzie sie bez insuliny

Alka e praca poczeka np do jutra:-D

sarat
, jej jak moja propotor uslyszala od kazdego z nas srodki psychoaktywne to powiedziala bysmy sobie innego promotora poszukali, bo ona ma dosc tego tematu. Milego pisania i jeszcze milszej obrony:-)

reklama
ja jutro idę - kupiłam dziś glukozę.

Ok, laski - teraz czas na decyzję - która się zna na wózkach. Potrzebuję:
lekkiego (choć niekoniecznie)
4 kółka, nie podwójne
Stelaż, który po złożeniu będzie najmniejszy i minimalny - mamy peugeota 107 i bagażnik w nim jest zajebiście mały za przeproszeniem, ale tak jest

witam się z wami kobitki i zwierzam z problemu trochę tajemniczego
więc:
od wczoraj po siusiu jak ide zrobic to przy wytarciu okolic intymnech zauwazam kilka kropelek jasnej czerwonej krwi i teraz tak, sprawdzalam czy to z cewki i czy z pochwy oraz odbytu i:
nie jestem pewna bo strasznie to ciezko stwierdzic czy z cewki czy z pochwy bo jak patrzalam to blizej cewki ta krew na papierku :-( a wczoraj sprawdzalam tamponem czy aby nie w pochwie i nie bylo zadnej kropelki krwi , ale znowu dzisisja bylo blizej pochwy i troszke wiecej krpelek tak okolo szesciu a wczesniej 3 okolo. napewno nie z odbytu. i zapalenia pecherza nie mam robie sisi normalnie nic nie boli. tylko czasami brzuch mi twardnieje i skurcz mam ale przechodzi za jakis czas. nie mam pojecia co zrobic a nie chce siac paniki. oczywiscie boje sie o moja ninie zwlaszcza ze ta diagnoza wczesniejsza ze nisko ulozona, moze napiera na szyjke... no niewiem
aczkolwiek prosze o pomoc moze ktoras z was tak miala we wczesniejszych ciazach albo w tej. ja pierwszy raz w ciazy dlatego taka niedoswiadczona.

pomozcie:-(

Mami ja Ci nie pomogę, gdyż na szczęście póki co bez żadnego plamienia (odpukać....)
Ale jeśli masz możliwość to zadzwoń do lekarza!!!!
Trzymaj się kochana!

sarat ciekawy temat pracy ;-)

ale dziś jestem zmęczona, spałam troszkę w środku dnia ale za dużo nie dało.
co do tej glukozy ja dostałam na skierowaniu 75g, wizytę mam 18 października więc jakoś kilka dni przed pójdę i zrobię chociaż nie wiem jak tam wysiedzę.. ;o

Mami, podobno w ciąży śluzówka pochwy i okolic jest super wrażliwa i skłonna do podrażnień. Więc jeśli plamienia są śladowe i nie towarzyszą im bóle i mocne skurcze to pewnie nic groźnego. Ale nie daj się nam diagnozować ani leczyć :). Zadzwoń do lekarza, położnej, czy gdzie tam jeszcze możesz uderzyć. Będziesz spokojniejsza, jak Cię ktoś obejrzy! A stres Maleństwu niepotrzebny zupełnie...
Skoro się nie dogadasz przez telefon, to może osobiście? Nie masz się jak wbić?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry