reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Weekendzik, więc wszystkie pewnie korzystają z uroków życia rodzinnego :)
Tak się szkolno-akademicko zrobiło. Ja jestem po germanistyce. Fajnie było, setki książek w tamtych czasach przeczytałam i cieszę się że tak się przykładałam do zajęć z literatury, bo uwielbiam czytać a coś mi się widzi, że już więcej czasu i motywacji do czytania jak wtedy to w życiu nie będę mieć...

My dziś zakupowo. Pierwsze koty za płoty: body, pajacyki, skarpetunie, czapeczki i kombinezonik. Muszę przyznać, że trochę nieswojo się czuliśmy kupując te rzeczy, ale spodobało się nam i chyba szybko dojdziemy do wprawy :D
Zdjęcia może jakieś porobię i wrzucę na zakupowy wątek niebawem.
No i zachciankę wspólną z M mamy - zachciało nam się sałatki jarzynowej takiej jak u mamy. Biedny pojechał właśnie na zakupy jedzeniowe jeszcze :)

sarat a na którym roku jesteś?
ja też bym poszła na kolejne studia ale finansowo nie damy rady
Dziewczyny nadal tak często siusiacie? ja mam wrażenie że coraz więcej, w noc wstaje po 5-6 razy, w dzień co godz

Sarat..to współczuję...;/;/;/ a co studiujesz?:)

Ewelina...u mnie krzesła wszędzie też niewygodne na uczelni, ale postanowiła mieć poduszkę w szatni i zabierać na zajęcia:D:D ja siku też robię często:):)

a ja dziś oglądałam znów tego grandera...i powiem Wam, że nie wiem co zrobić...nie podoba mi się tak bardzo jak x-lander, ale ma DUŻO więcej zalet:):)

w ogóle Hanka nienawidzi jak kładę się na boku...normalnie od razu zaczyna wtedy kopać brzuch:p tzn w tym miejscu na którym leżę, a jak zmieniam pozycje to przestaje:p:p taki charakterek ma baba:D

A ja się witam:)
prawie noc już:-)
My z moim K dzisiaj ikee zaliczylismy ale jedyne co kupilismy to posciel dla nas i nic dla niuni :-( ale nie bardzo bylo nawet co, bo jakies takie wszystko nijakie dla mnie bylo:-(
za to w drodze powrotnej zachaczylismy o c&a kids i... wszystko tam takie sliczne i dla mojej niuni, oczywiscie nic nie kupilam chociaz mialam taka ochote kupic kaftanik taki sliczny bialy, ale tesciowa z nami byla i jak zwykle sie wtracila.... eh juz mam tego dosyc:-(
kobieta z niej dobra ale za bardzo sie wtraca w przygotowania na przyjscie niuni, a ja nie wiem jak jej to powiedziec :-(

dosyc mowienia o moich niedogodnosciach:-)
widze rozwinal sie temat studiow, ja bardzo marze o wydziale chemii na UAM'ie e Poznaniu, ale narazie to tylko marzenie i jak narazie sie nie bardzo zapowiada na jego spelnienie:-(

Ja moją Emilke czuję bardzo i czesto i zdarza sie ze nawet sobie leze i ogladam jak niunia kopie bo wszystko widac na brzusiu pieknie:-) ostatnio sie z nia nawet bawilam hihi ona kopala a jak przestawala to ja szturchalam paluszkiem po nozkach i znowu kopala:-)
martwi mnie tylko ze nie czuje ruchow raczek moze dlatego ze sa nisko i nie czuc albo nie ma az tyle sil :-(
i nie wiem jak wyglada czkawka i niewiem czy moje dziecie ja ma w ogole:-(

I ubranka mam juz 2 szuflady i troszke z wyprawki kupione. Ostatnio spisałam z bb z naszego watku liste wyprawkowa i mam ja na kartce i wykreslam co juz mam:-)
takie male zorganizowanie z mojej strony az sie sama sobie dziwie hihi:-)
w ogole nie moge sie doczekac jak ostatnio sobie tak myslalam i skladalam ubranka dla niuni to az sie poplakalam ze szczescia i niedoczekania:-)

Ostatnio dostalismy wozek bebecar gondola + spacerowka,
mamy fotelik do auta maxi cosi, 2 bujaczki , i krzesełko do karmienia jak bedzie wieksza:-)

W ogole to moj K. nierozumie ze dziewczynki powinny chodzic w rozowym, bo wtedy od razu widac ze dziewczynka i sa slodkie ehhh
juz niewiem jak mam mu to przetlumaczyc:-(

tymczasem koncze juz bo K. sie smieje ze cała strone mi to zajmie hihi\

buziaki dla wszystkich i kazdej z osobna:-)

ciazko was nadrobic:-)

reklama
a ja niedawno wrocilam z grila i tak przemarzlam brrr teraz sie poje ciepla czekolada :)
Vileyka wszytskiego najlepszego !!!!
Ewelinka ja tez chodze czesto siusiac czasami ze 4 razy w nocy.

Do góry