reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

oj Ankaska kupa strachu. Jak sie czulas po fenoterolu?
Ja czaaaasem miewam bol jak na miesiaczke. Wiecie co, mimo porodu to nie wiem czy to skurcz. Glownie wieczorem jak juz leze i wszystko ze mnei schodzi z całego dnia...

moj syneczek miał pierwsza czkawke :)))))))

codo zakupów. Ja tylko mam do kupienia kosmetyki no i body z dl. rekawkiem

chyba pojde spac jutro 5 urodziny siostrzenicy a rano placek musze skonczyc...bo ciasto zrobilam i zamroziłam.

no i nie jestem zadowolona z koloru wlosow. BU. scielam troche na prosto ale w pt ide do swojej zaufanej i mi ma zrobic cos fajnego. Najwyzej pojde do slubu w krotkich wlosach :)

a oficjalnie moj syneczek bedzie Franciszkiem, Frankiem, Franczeskim hehe:D

Ostatnia edycja:
reklama
Marcia a jakie mydełko używałaś.
Dziewczyny pierworódki ja nie kupuję już chemii oczywiście ale mam zeszycik taki gdzie zapisuje porady mam czy jakies fajne porady z gazet których sporo czytam;-)

Marciaa..do ślubu chyba odrosną co nie?:p mi tak włosy szybko rosną:) na 2 roku studiów miałam takie do linii szczęki:) a teraz idę na 5 rok i włosy mam do pasa;P i w sumie nic dziwnego, ale na 3 roku ścięłam włosy znów do ramion:p a jakie uczucie jest jak dzidziuś na czkawkę?:p

Marciaa...zazdroszczę:) a długo to trwa???

Ewelina:) ja jestem na 5 roku zarządzania systemami produkcyjnymi i na 3 roku informatyki i ekonometrii:) oba kierunki studiuję na politechnice;)

Wow Anastazja ty to jestes lepek :) ja humanista jak bum cyk mnie sie kalkulator do rak nie kleil

a co do czkawki to tak z 2 minutki roznie

Ewelinka a ja koncze turystykę a dokładnie obsługe ruchu turystycznego ;-)
za rok moze mgr zrobie who knows...chociaz wizja 2 dzieci i sesji mnie przeraza

reklama
jak sie jezdzi na praktyki to tak. Ja lubilam ze wzgledu na jezyki i fajne niektore przedmioty zwiazane np. z organizacja imprez za to bylo pare przedmiotow ktorych nie zdzierzylam typu architektura , produkcja roslin czy socjologia -nuda

Do góry