reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Asteria:D gratuluję 24 tygodnia:D kurcze, ale ten czas leci:D pamiętam jak zakładałaś wątek styczniówek:D:D

Pola i jak tam zakładanie tego czegoś?

Tiramisu...ale Ty masz już zaawansowaną ciążę:D:D mnie jeszcze miesiąc czeka, żeby mieć tyle co Ty teraz:p

kurcze...dobrze, że ja mam jeszcze z miesiąc do glukozy:D bo nienawidzę pić czegoś tak słodkiego:p boję się, że zwymiotuję:p

Co do dawki glukozy, to pytałam o nią mojego gina, stwierdził, że takie są najnowsze zalecenia jakiegoś międzynarodowego instytutu, podał mi nazwę, ale teraz jej nie pamiętam.

mi jak narazie lekarz nic nie mówił o glukozie :)
wrócili dzisiaj teściowie z Polski.. nakupowali dla szkraba rzeczy :) rodzinka tez tam coś kopiła :-D w końcu mój malec ma jakieś ciuszki hihi a najbardziej mnie zdziwiło ze dostałam od nich piękny zloty pierścionek w podziękowaniu za wnuka :) w szoku byłam!! milusi gest z ich strony!! :) a mój M. od razu się mamy zapytał: "a ja? nic nie dostane" hihihi to teściowa mu wytłumaczyła ze to ja nosze wnuka pod serduchem i to ja rzygam i się mecze hihi to później w drodze powrotnej mówił mi mój M. ze to nie sprawiedliwe bo gdyby nie on to wnuka by nie mieli.. ze on tez wziął spory udział w robieniu dzidziusia hihi... chyba bidulek poczuł się zdyskriminowany... :-p

myszka a z wielka chęcią naleśniczka tez dołożę do tego słoneczka ;-)

Ostatnia edycja:
Hej Mamusie i Dzieciaczki.
Tak ładnie się udzielacie, że nawet nie mam szans aby Was nadrabiać. U nas wszystko dobrze - dziś pierwszy raz rano czułam jak dzidziuś miał czkawkę hehe. W sobotę mamy wesele ( ślubuje para co złapała welon i muszkę na naszym weselu) trochę nie chce mi się iść, no ale jak trzeba to trzeba;)
Co do glukozy mi gin też kazał w 24tyg iść na badanie i mam w kartce pomiar glukozy 75g, więc to chyba zależy od lekarza. PS.ta glukozę to same kupowałyście w aptece, czy tylko w laboratorium dałyście skierowanie i tam oni mieli wszystko??

reklama
Do góry