reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Polcia pessar na pewno zadziała!! tym sie kompletnie nie przejmuj!! a odpoczywanie tylko wyjdzie Ci na dobre ;-)
Meliska w jaką grę tak namiętnie gracie?? ja też uwielbiam grać w karty :)
livastrid a co jest z kwasem foliowym?

reklama
Witajcie, dziś całkowicie niewyspana a do tego zimno mi trochę..
Już po zakupach, teraz tylko czekam na ukochanego do 16.. ;)

Justyna co do kupowania glukozy, ja nie kupuję w laboratorium u nas dają swoją.

Miłego dnia dziewczyny ;-)

mój mężczyzna przechodzi samego siebie po prostu.. poszedł wczoraj do sklepu po jakieś zakupy. dzisiaj otwieram lodówkę a tam pusto. trochę wedliny i dwie parówki.. nawet chleba nie kupił! ja nie wiem jak on sobie wyobraża, że ja nie wstając prawie z kanapy nakarmie dziecko.. w ogóle zero jakiegokolwiek myślenia. musiałam dzwonić po znajomych kto mi po zakupy pójdzie bo kurna nawet nie miałam z czego obiadu zrobić:/ to samo wczoraj mój ojciec.. przyszedł na chwilę, miał kupić chleb i masło, to przyniósł mi malusieńką osełkę i 3 bułki, oni chyba w jakimś innym świecie żyją:D

livastrid pierwsze słysze :| tym bardziej że mój gin cały czas mi karze brać kwas foliowy
Vileyka Niuńka tak to już jest z tymi chłopami.. nie pomyślą! napomknij swojemu mężowi że teraz to on musi się zająć zaopatrywaniem lodówki :) to nic trudnego.. zrób mu listę co ma kupić i jak wróci z pracy to go wyślij do sklepu :) zaplanuj sobie tak żebyś miała wszystko co potrzebujesz dopóki mąż nie wróci następnego dnia z pracy :)

Hej!

Jostyna, w moim ambulatorium własnie nie mają glukozy i w poprzedniej ciąży się przejechałam bo kazali mi iść dopiero do apteki a wszystkie czynne od 8, to pół dnia bym tam spędziła, musiałam jechać drugi raz.

Fazerka, miły gest ze strony teściów:-) Ja po urodzeniu Matiego dostałam od moich rodziców kolczyki Swarovskiego:-) Dzięki za trochę słoneczka, proszę o więcej:-)

Pati, to kciuki za wizytę!

Asteria, ja codziennie jem jogurt, wprawdzie zwykły, nie light, ale badaniami tymi się nie przejmujemy:-)

Vileyka, faceci niestety nie mają tak rozwiniętej wyobraźni jak my:-D Zrób na drugi raz listę i rozlicz z zakupów:-)

Zakupiłóam dzisiaj owocową pastę do zębów dla Matiego, taką od pierwszego ząbka. Zobaczymy... Muszę teraz dom ogarnąć bo po południu mam lekcje. Miłego dnia!

dzien dobry :D a aj dalej cierpie na brak neta... :( dzis pobudke mialam o 5 rano ostatnio mam problemy ze spaniem powoli chodze jak zombi :p maly szaleje :) ostatnio poprosilam meza zeby przylozyl ucho to moze cos uslyszy hihi a maly mu kopa zasadzil w ucho hihihi a moj T zdiwiona mina zrobil i patrzy na mnie jak na wariata hahah :):) i mowi przylozyl mi :-D ale sie usmialam :)milego dnia dziewczyny

fazer, no napisalam ponoc:-p
ja i tak bralam tyle co teoretycznie niezbedne, bo ja mam akurat problemy z nadmiarem i dostaje swedziawki i wysypki

Vileyka, e oni tacy sa, nigdy nie ma pomocy gdy sie jej naprawde potrzebuje

reklama
Do góry