reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Bakalia gratuluje synka!!!!!!! super wiesci!!!!
Anastazja przyjecie brzmi przepysznie!!!!!
Sarat fajnie, ze poszaleliscie na zakupkach :)))))
Marcia trzymaj sie cieplo, niech juz bedzie po tych badaniach, bo ja myslalam,ze razem poszalejemy zakupowo - internetowo a tu nic, cisza u Ciebie ;)))))
Alka kupilas przez neta? czy masz je w domu juz? na stronie szukam to nie ma takich rozmiarow :(

Ostatnia edycja:
Dzięki donia.

A co do zasiłku macierzyńskiego, to liczy się średnią z ostatnich 12 miesięcy, chyba że pracujesz u obecnego pracodawcy krócej, to wtedy średnią z tylu pełnych miesięcy, ile u niego pracujesz.
Z tego co wiem, to zasiłek macierzyński jest też opodatkowany, więc dochodowy raczej na pewno potrącą :)

o stanik :) a podasz mi nazwe i jakis symbol......
kochana na staniku nie ma żadnego symbolu, a metki już poszły do kosza, który mąż wyniósł ;/

kupiłam coś na wzór elegance line symbol 01-20 .... ale mój ma zupełnie inne koronki, nie widzę ich na stronie - proponuję wyprawę do sklepu :)
achhh i sprawdziłąm - kupiłąm 85f, ale 80 też mierzyłam i mieli spory wybór tych rozmiarów ... może stare kolekcje :)

wow Sarat to poszaleliście z zakupami :-D faaajnie :)
Anastazja ale kuchara z Ciebie :-D jedzonko brzmi naprawdę przepysznie!! tym bardziej że ja makaronowa dziewucha jestem :-)

ja dzisiaj też kupiłam stanik w rozmiarze 80E w trimph i byłam w szoku zapłaciłam tylko 9e :szok: :-D

byłam u gin i na te moje kucie przepisał mi jakieś tabletki.. mam je brać przez 10 dni dwa razy dziennie :) i powinno ustąpić.. mam mu dać znać.. biedak miał tyle ludzi, jutro wyjeżdża na kilka dni i jeszcze z ręką sobie coś zrobił i nie wypytałam się go co to mnie tak kuło.. przeczytam na ulotce w lekach :) i będę wsio wiedzieć :p

dostałam dzisiaj propozycje od mojej przyjaciółki czy nie chcę jechać w góry od czwartku do niedzieli bo ona się tam przeprowadza i ona by się w spokoju rozpakowywała a ja bym zerknęła okiem na jej 3-letnia córę i jakiś grosz zarobie :-) troszkę będę tęsknić za moim Skarbem bo to pierwsza taka rozłąka odkąd jesteśmy małżeństwem. Jak tylko wrócę to na następny dzień pojadę pokupować małemu rzeczy hihi :-D pooddycham świeżym powietrzem.. odpocznę od Aten :) wydaje mi się że to dobry pomysł.. troszkę rozrywki :-)

reklama
Do góry