reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
ja od srody walcze...;/ i było ze już czułam sie lepiej ... a teraz rozłożylo mnie na maxa...
To lepiej ic do lekarza bo z angina nie ma zartow a tym bardziej ze jestes w ciazy i nie mozna brac lekow bez zgody lekarza,lepiej nie czekac zeby z tego wszystkiego nie wyszło cos gorszego jakies zapalenie płuc czy jakies podobne swinstwo.....Musisz myslec ze nie jestes sama

Asteria!..kurde...szkoda, że takie świństwo się do Ciebie przyplątało...a jesteś pewna, że to angina? bo powiem Ci, że ja sama chorowałam porządnie z 1,5 tygodnia, ale może faktycznie lepiej pójdź do lekarza!

Aniaa.
..oczywiście, że z serem:p jestem wegetarianką:p a z kapustą nie lubię:p a co do usg to ja może dowiem się jeszcze później:p tzn chcę przekonać doktorka, żeby zrobił mi usg teraz w czwartek, żeby płeć podejrzeć, bo 21 września jest rocznica śmierci naszego kolegi (jeśli będziemy mieć syna to na drugie imię będzie miał po swoim "wujku") i ewentualnie chcemy powiedzieć jego mamie o naszym postanowieniu, bo wydaje nam się, że kobicie miło się zrobi:)

Asteria, bidulko, kuruj się zdrowiej! Mnie też męczyło z 10 dni aż. To normalne, że bez tradycyjnych leków organizm wolniej zwalcza choróbsko, więc cierpliwości...

Dzień doberek mamuśki :)
Jak to miło widzieć na suwaczku magiczną liczbę 20 :-)))))))))))

Asteria zdrówka, zdrówka, zdrówka!!!

Donia no nareszcie wróciłaś, bo się o Ciebie martwiłyśmy...

Miłego dnia Wam życzę!

Witajcie:)

u nas ciepło i przyjemny wietrzyk :)

Alka gratuluję magicznej 20 :-) a Ty od kiedy planujesz przygotowywać się do macierzyństwa w domku?

Zdrówka dla Wszystkich Chorujących :)

Młody pobiegł do przedszkola pełny szczęścia bo dzisiaj zabawkowy dzień - każde dziecko przynosi zabawkę... i on oczywiscie zabrał swoje gormity...

A jutro wizyta u gina... i podglądanie Malutkiej; już nie mogę sie doczekać...

Alka ja już dawno zapomniałam o tej magicznej 20:D fajnie jest mieć termin na początku miesiąca:p w poprzedniej ciąży byłam na forum jako ostatnia z terminem :]

reklama
tiramisu no ja jeszcze nie wiem kiedy pójdę na L4, ale sądzę, że koniec października to ostateczny termin...
Jakoś mi się nie spieszy :)

Vileyka nie mogą być wszyscy z początku miesiąca, bo by miejsc w szpitalach zabrakło hehe a ja i tak czuję, że jednak będę lutówką :)

Do góry