reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Malutkans, ja też miałam tak w zeszłym tygodniu, że przez 2-3dni maleństwo się jakoś prawie wcale nie ruszało i się martwiłam..Ale po 3 dniach wszystko na szczęście wróciło do normy. Chyba jakieś chwilowe lenistwo dzidzi:tak:
Józefina witamy:-)
Ja z cerą na szczęście nie mam specjalnie problemów, odpukać..
Magdalena, twój mąż ma tak młodego brata?? To chyba fajnie co? Płci dzidzi jeszcze nie znam
Fiona, ja też pracuję ale już tak odliczam że max. miesiąc, a może i szybciej pójdę na zwolnienie..

Witam dzisiaj ponownie... trochę się pobyczyłam u babci na kawie a obiad dla męża odłożyłam na ostatnią chwilę bo wraca z pracy dopiero o 22.30 :-p
Co do kupowania wyprawki to ja kupuje wcześniej. Wszyscy mówią, żeby się wstrzymać ale ja to mam gdzieś, nie wierze w przesądy a potem bym zbankrutowała jakbym miała kupić wszystko na raz. Niby można odłożyć te pieniądze ale ja wiem, że tu się odkłada a za chwilę się wydaje a tak kupię od razu co trzeba i wiem, że to już mam...

Kama no bo my ogólnie jesteśmy młodzi :p raczej dla mnie w sam raz ale niektórzy uważają, że za młodzi :-p mamy po 22 lata no i rodzice mojego męża mają zaledwie po 43 lata więc w wieku 38 lat mieli taką małą wpadkę... :p

Witam dzisiaj ponownie... trochę się pobyczyłam u babci na kawie a obiad dla męża odłożyłam na ostatnią chwilę bo wraca z pracy dopiero o 22.30 :-p
Co do kupowania wyprawki to ja kupuje wcześniej. Wszyscy mówią, żeby się wstrzymać ale ja to mam gdzieś, nie wierze w przesądy a potem bym zbankrutowała jakbym miała kupić wszystko na raz. Niby można odłożyć te pieniądze ale ja wiem, że tu się odkłada a za chwilę się wydaje a tak kupię od razu co trzeba i wiem, że to już mam...

Kama no bo my ogólnie jesteśmy młodzi :p raczej dla mnie w sam raz ale niektórzy uważają, że za młodzi :-p mamy po 22 lata no i rodzice mojego męża mają zaledwie po 43 lata więc w wieku 38 lat mieli taką małą wpadkę... :p

haha, to my w jednym wieku i rodzicow tez mamy w jednym wieku:)

A myślałam, że zaraz mnie napadną, że ja taka młoda a już dziecko :p:p no to się cieszę, moi rodzice ciut starsi bo mama ma 48 a tata 49 ale dobrze wyglądają :-)

reklama
Do góry