reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Ja jeszcze nie chodzę w ciążowych ciuchach. Zakładam normalne jeansy i wstyt powiedzieć zapinam je na gumkę recepturkę :-), bo brakuje mi tak 1,5 - 2 cm. Albo nie zapinam guziaka i zakładam pas ciażowy. W ciażowych spodniach w jednych odstaje mi ten pas u góry i okropnie to wygląda jak zakładam jakos bluzke to się odznacza, w drugich też jakoś tak dziwnie ten pas mi jeszcze leży. No ale za to smigam już w leginsach ciażowych i ten strój lubie najbardziej. No ale powoli komletuje ciuchy, bo cos czuje, że poprostu którego dnia z brzuchem się nie ogarnę. :-)
Liv uściski dla Twojej córeczki.
Fazerkamm dobrze, że już się lepiej czujesz...

Mnie chwilowo odpuścił smak na barszcz, ale za to na buraki nie :)

fazerkam-ale Cie dopadlo wstretne przeziebienie...Zdrowka zycze.
A ja sie obzarlam tym moim barszczykiem z ziemniakami i burakami i ledwo sie ruszam. Wogole ostatnio mam spory apetyt i martwie sie co to bedzie. Juz stracilam kontrole nad moimi kilogramami hihihi. czy wam moje drogie tez chce sie caly czas jesc????

ogólnie to duużo jadłam :) teraz tylko przez to przeziębienie nie miałam apetytu.. także jak wróci to będę mogła bez skrupułów dalej podjadać :p bo jak narazie waga stanęła w miejscu :)

mniam barszczyk :) mam ochotę na ukraiński.. :-D

a u mnie dzisiaj spaghetti bolognese po polsku dla męża a w wersji greckiej dla mnie :) mniaaam

Alka - GRATULUJĘ :)

Megi - Ja też jeszcze nie chodzę w ciążowych i też dżinsy zapinam sposobem. Tyle, że u mnie jest to szerszy pasek, zasłaniający odpięty guzik ;)

Wróciłam z wizyty. Wszystko okay, następną będę miała za miesiąc. Czyli wreszcie normalny odstęp :p

myszka no tak jeszcze się dopinam w zwykłych jeansach, ale troszkę mi ciasno więc przez dziurkę pełożyłam zwykłą gumkę do włosów i zapinam tak guzik :)

myszka wybacz, ale chciałam zbudować napięcie wokół tego jakże ważnego w rozwoju mojej ciąży wydarzenia hihih

Strzyga gratulacje i oby więcej takiej "normalności" już do końca w Twojej ciąży

Melisa, fazerka - zaniedbujecie nas ostatnio - poprawić się proszę!!!

reklama
witajcie Kochane;-)

ja dzisiaj dopiero tak późno, bo jakoś nic mi się nie chce cały dzień, nawet po laptopa wstać...ehhh leń ze mnie.

Alka- gratuluje kopniaczków ;-)

Strzyga- świetne wieści!!! oby tak dalej ;-)

a ja już chodzę w ciążowych dżinsach a w piątek idę na polowanie szukać długiego sweterka najesień, do tego leginsy i będzie git;-)

dzisiaj cały dzień żyję już jutrzejszą wizytą na badaniu 3D...z jednej strony się cieszę a z drugiej boję się, że będzie coś nie tak....

Do góry