reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Alka.. no widzę, że nareszcie się doczekałaś :)
Melisa i Strzyga powodzenia na wizytach. No i innym dziewczyną też, jeśli je pominęłam. Miałam sporo do nadrabiania, więc mogło mi coś umknać.
W temacie kulinarnym, to ja wczoraj kupiłam sobie kg buraków i zrobiłam sałatkę, wkroiłam tylko ogórki kiszone i cebulę. Taką miałam ochotę, że hej. Dzisiaj będę ją wcinać na obiad. Ugotowałam sobie też gar kremu warzywnego, też mnie naszło starasznie. No a mojemu A. upiekłam ciasto, francuskie ze śliwkami... A na koniec przeczytałam pół książki. Wczoraj wkońcu zmobilizowałam się i poszłam zapisać do wypożyczalni obok mni, więc nareszcie ma co czytać. To znaczy miałam, ale jakoś mi nie odchodziły te tytułu.
Życzę miłego dnia. U mnie dzisiaj Szefa nie mam, ale mam sporo i tak do zrobienia, więc nie ma szans na jakiekolwiek lenistwo.

reklama
Przyjechał do mnie do pracy na chwilę kolega - zdziwiłam się co tu robi, a on wyciąga z auta lody z McDonalda i mówi, że chciał mi i dzidziusiowi zrobić przyjemność w ten szaro-bury dzień :)
Mmmm było pycha !!! :)
Fajnie mieć takich kolegów :)

Hej kochane Witam się w środku tygodnia:) Ale na drukowałyście od piątku... nie wiem kiedy to nadrobię ... Jak u as samopoczucie? :)

czesc babuchy
ja tylko na chwile

nie nadrobilam, ale na czerwona uwage Alki zwrocilam uwage:-D gratki kochana;-)

jestem, ze tak to ujme smiertelnie zajeta,
bo rok temu uslyszalam, - przyjdzie na swiat przed 23. I cora urodzila sie o 22.59, mala punktualna dreczycielka;-):-D

dobra, pomykam dalej
samych kopniakow styczniowki

Alka, gratuluję kopniaczków. Super!!!
Livastrid, uściskaj młodą urodzinowo od cioci :)

Ja się zabieram za jedzenie. A dzisiaj pierożki ruskie, słodkie babeczki i drożdżóweczki z kapustką i grzybami, aż nie wiem od czego zacząć...

uporalam sie wkoncu ze szkolnymi sprawami i w miedzyczasie ugotowalam barszczyk czerwony.
Liv-100 lat dla corci!
Bakalia-farciara, ze miescisz sie w normalne spodnie jeszcze ;)
Niedawno dostalam od znajomej reklamowke ciuszkow dla malego!Znowu zaoszczedzone pieniazki :)
Dziewczyny piszcie jak po wizytach !

liv no i masz szczęście, że na nią zwróciłaś uwagę :)
uściskaj małą myszę i niech jej smakuje ten nasączony biszkopt :-D

anielka barszczyk mmm - ja właśnie jem, ale taki Amino :(

witam się i ja! po kilku dniowej nieobecności ..
całe szczęście ze mną już lepiej.. ból gardła unormowany, osłabienie unormowane, ból zatok i krwawienie z nosa też unormowane.. jeszcze tylko katar został! :/ i mam nadzieję że do piątku przejdzie bo mam bardzo ważne badanie!
leżałam całe dnie w łóżku.. nie miałam siły nawet iść do toalety.. całe szczęście już lepiej i mam nadzieje że już żadne choróbsko mnie nie dopadnie!

cieszę się że wszystko o Was w prządku :)
gratuluję kopniaczków!

Livastrid sto lat dla Kruszynki :)

reklama
Hejka!

strzyga, super wieści!

Czikita, Agness gratuluję!

tiramisu, dobrze że się odezwałaś! I że z malutką ok. Nasz Mati miał być Mikołajkiem i chyba teraz drugi synek będzie tak miał:-)

Alka, gratki! Ale za tą czerwoną uwagę w pupę, ale się przestraszyłam zanim przeczytałam, jeszcze "to chyba się stało", matko, ale mi serce zabiło

Ania_789 witaj znowu, dobrze że się odzywasz

Bakalia, dopiero teraz?!! Ja już chyba z miesiąc ponad w ciążowych chodzę

Liv, wszystkiego naj dla Twojej myszy!

Fazerkamm, to dużo zdrówka życzę!

Czy tylko ja się przestraszyłam tej czerwonej uwagi?;-) Może to coś nie tak ze mną...

Do góry