reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Alka.. no widzę, że nareszcie się doczekałaś :)
Melisa i Strzyga powodzenia na wizytach. No i innym dziewczyną też, jeśli je pominęłam. Miałam sporo do nadrabiania, więc mogło mi coś umknać.
W temacie kulinarnym, to ja wczoraj kupiłam sobie kg buraków i zrobiłam sałatkę, wkroiłam tylko ogórki kiszone i cebulę. Taką miałam ochotę, że hej. Dzisiaj będę ją wcinać na obiad. Ugotowałam sobie też gar kremu warzywnego, też mnie naszło starasznie. No a mojemu A. upiekłam ciasto, francuskie ze śliwkami... A na koniec przeczytałam pół książki. Wczoraj wkońcu zmobilizowałam się i poszłam zapisać do wypożyczalni obok mni, więc nareszcie ma co czytać. To znaczy miałam, ale jakoś mi nie odchodziły te tytułu.
Życzę miłego dnia. U mnie dzisiaj Szefa nie mam, ale mam sporo i tak do zrobienia, więc nie ma szans na jakiekolwiek lenistwo.

reklama
Przyjechał do mnie do pracy na chwilę kolega - zdziwiłam się co tu robi, a on wyciąga z auta lody z McDonalda i mówi, że chciał mi i dzidziusiowi zrobić przyjemność w ten szaro-bury dzień :)
Mmmm było pycha !!! :)
Fajnie mieć takich kolegów :)

Hej kochane Witam się w środku tygodnia:) Ale na drukowałyście od piątku... nie wiem kiedy to nadrobię ... Jak u as samopoczucie? :)

czesc babuchy
ja tylko na chwile

nie nadrobilam, ale na czerwona uwage Alki zwrocilam uwage:-D gratki kochana;-)

jestem, ze tak to ujme smiertelnie zajeta,
bo rok temu uslyszalam, - przyjdzie na swiat przed 23. I cora urodzila sie o 22.59, mala punktualna dreczycielka;-):-D

dobra, pomykam dalej
samych kopniakow styczniowki

Alka, gratuluję kopniaczków. Super!!!
Livastrid, uściskaj młodą urodzinowo od cioci :)

Ja się zabieram za jedzenie. A dzisiaj pierożki ruskie, słodkie babeczki i drożdżóweczki z kapustką i grzybami, aż nie wiem od czego zacząć...

uporalam sie wkoncu ze szkolnymi sprawami i w miedzyczasie ugotowalam barszczyk czerwony.
Liv-100 lat dla corci!
Bakalia-farciara, ze miescisz sie w normalne spodnie jeszcze ;)
Niedawno dostalam od znajomej reklamowke ciuszkow dla malego!Znowu zaoszczedzone pieniazki :)
Dziewczyny piszcie jak po wizytach !

liv no i masz szczęście, że na nią zwróciłaś uwagę :)
uściskaj małą myszę i niech jej smakuje ten nasączony biszkopt :-D

anielka barszczyk mmm - ja właśnie jem, ale taki Amino :(

witam się i ja! po kilku dniowej nieobecności ..
całe szczęście ze mną już lepiej.. ból gardła unormowany, osłabienie unormowane, ból zatok i krwawienie z nosa też unormowane.. jeszcze tylko katar został! :/ i mam nadzieję że do piątku przejdzie bo mam bardzo ważne badanie!
leżałam całe dnie w łóżku.. nie miałam siły nawet iść do toalety.. całe szczęście już lepiej i mam nadzieje że już żadne choróbsko mnie nie dopadnie!

cieszę się że wszystko o Was w prządku :)
gratuluję kopniaczków!

Livastrid sto lat dla Kruszynki :)

reklama
Hejka!

strzyga, super wieści!

Czikita, Agness gratuluję!

tiramisu, dobrze że się odezwałaś! I że z malutką ok. Nasz Mati miał być Mikołajkiem i chyba teraz drugi synek będzie tak miał:-)

Alka, gratki! Ale za tą czerwoną uwagę w pupę, ale się przestraszyłam zanim przeczytałam, jeszcze "to chyba się stało", matko, ale mi serce zabiło

Ania_789 witaj znowu, dobrze że się odzywasz

Bakalia, dopiero teraz?!! Ja już chyba z miesiąc ponad w ciążowych chodzę

Liv, wszystkiego naj dla Twojej myszy!

Fazerkamm, to dużo zdrówka życzę!

Czy tylko ja się przestraszyłam tej czerwonej uwagi?;-) Może to coś nie tak ze mną...

Do góry