reklama
Asteria
Wdrożona(y)
Asteria hmmm a na wątku zamkniętym nie podały gdzieś telefonu??
ale watek zamkniety to nie wszystkie dziewczyny
Oj tam, oj tam Wystarczy wejść na profil danej osoby i tam są informacje o ostatnim logowaniu i ostatnim przeglądanym wątku. Jeżeli ktoś jest akurat on-line, to jest też zielone kółeczko. Tak więc, żadnych szczegółowych danych nie można zdobyć (i bardzo dobrze, bo są osoby znacznie groźniejsze niż ja )
Asteria
Wdrożona(y)
to wiadomo dla tego dane inne niż te podane na forum sa umieszczan w watku zamknietymOj tam, oj tam Wystarczy wejść na profil danej osoby i tam są informacje o ostatnim logowaniu i ostatnim przeglądanym wątku. Jeżeli ktoś jest akurat on-line, to jest też zielone kółeczko. Tak więc, żadnych szczegółowych danych nie można zdobyć (i bardzo dobrze, bo są osoby znacznie groźniejsze niż ja )
tiramisu1976
Fanka BB :)
Jestem jestem...
u nas oki
jak tylko mam chwilkę podczytuję Was i Wam kibicuję...
Alka gratuluję ruchów
Asteria gratulacje dzielnego przedszkolaka! a niska temperatura ciała u zmęczonego przedszkolaczka to rzecz naturalna; nam lekarka zalecała 2 łyżki lipomalu popite ciepłą herbatą i pomagało
Strzyga gratuluję długiej i zamkniętej szyjki
U mnie brak czasu; mąż zmienił pracę i obecnie od poniedziałku do piątku mieszka w Warszawie; ja kończę pracę i od 13tego idę na L4 a Kamilek od 1 września został zerówkowym Smerfusiem
obiecuję że postaram się częściej pisać...
z malutką wszystko oki; czasami jest bardziej ruchliwa czasami mniej... mam wizytę 13 września o 18.30
udanego wieczoru Wszystkim Dwupaczkom życzę :-)
u nas oki
jak tylko mam chwilkę podczytuję Was i Wam kibicuję...
Alka gratuluję ruchów
Asteria gratulacje dzielnego przedszkolaka! a niska temperatura ciała u zmęczonego przedszkolaczka to rzecz naturalna; nam lekarka zalecała 2 łyżki lipomalu popite ciepłą herbatą i pomagało
Strzyga gratuluję długiej i zamkniętej szyjki
U mnie brak czasu; mąż zmienił pracę i obecnie od poniedziałku do piątku mieszka w Warszawie; ja kończę pracę i od 13tego idę na L4 a Kamilek od 1 września został zerówkowym Smerfusiem
obiecuję że postaram się częściej pisać...
z malutką wszystko oki; czasami jest bardziej ruchliwa czasami mniej... mam wizytę 13 września o 18.30
udanego wieczoru Wszystkim Dwupaczkom życzę :-)
tiramisu1976
Fanka BB :)
tiramisu ufff - cieszę się, że wszystko ok, ale za to milczenie na gołą d... powinnaś dostać ;-) napisz częściej choć dwa słowa - wiesz, że my jesteśmy wścibskie baby i musimy wszystko wiedzieć
jawohl Herr Kommendant! dziękuję za troskę:-)
a imię dla synusia już wybrane?
p.s. przepis na życie na tvn się zaczyna ... polecam
reklama